Bebeğim 4.5 aylik oturaklardan alip kullanan var mi acaba yada oturma minderi ikisinin arasinda kararsız kaldim ama oturak daha ileri kullanımlı diye düşünüyorum kullanip memnun kalan varsa bilgi verirse çok sevinirim
4 buçuk aylıkken ben çok oturtmadim mama sandalyesi hafif yatay şekilde ona yatırdım 5 aya doğru diklestirdim mama sandalyesini 5 bucuk Aydan itibaren de oturma minderi aldım kullanmaya başladık çok sevmiyor ama ara ara oturtuyorum ona da arkaya doğru atıyor kendini bilerek. Bende çoğu zaman koltuğu açtık yatak gibi orda oturtuyorum etrafına yastık koyuyorum bazen elimle tutup bırakıyorum dik oturacak mi kaç saniye sürecek diye böyle böyle olacak inşallah
Teşekkür ediyorum doktor oturtabilirsin deyince biraz araştırmak istedim 6 aylikken mama sandalyesi almayi düşünüyorum ama yavas yavas yaslikla destekleyelim o zaman ![]()
Mama sandalyesi için geç kalmayın bence çünkü Ocak ayindan itibaren çok zamnlanacak. Bide artık oturtun ben mutfakta ona oturtup yemeğimi yapiyordum huzursuzlaninca kaldiriyordum
Evet artık oturtmaya başladım mama sandalyesi de alacağım ![]()
![]()
ben oturtmaya 5 buçuk aylıkken başlattım. naçizane tavsiyem şuan oturtmayin
Ana kucağında durmuyor başını kaldırıyor oturma pozisyonuna getiriyor kendini doktor da bu şekilde istekli ise arada biraz oturtabilirsiniz dedi çok uzun süre oturmasına izin vermiyorum sonra kucağıma alıyorum zaten duran bir çocuk değil teşekkür ederim fikriniz için ![]()
rica ederim
Allah yardımcınız olsun inşallah
Amin teşekkür ederim ![]()