Bebeğim 5 aylık oturmak istiyor yatırınca ağlıyor biryerlerden destek alıp kendini kaldırıyor destekli kucağimızda oturtuyoruz ama kendi başınada oturmaya çalışıyor kafasını dik tutabiliyor tek başına nezaman oturtmaya başladınız çokmu erken olur daha oturmayı öğretsem
Destekli oturma zamanları artık zaten emzirme yastıgınız varsa onun arasında otursun ya da başka yastıklarla destekleyebilirsiniz
4 ayda başlamıştık destekli oturtmaya kendiside oturmaya çalışıyordu tek başına desteksiz otutturmaya nezaman baslanmalı
Azimli bebek
seninkini görünce benimki tam tembelmiş ya . Maşallah bebeğine. 4 aylıkken bile destekli oturtmaya başlıyolar . Bebeğin yapısına bağlı. Kendisi bile başarıyomuş otururken tavikide oturtabilirsin artık . Bak sen ufaklığa ya kendi kalkmaya çalışmalar falan çalışkan olcak ![]()
desteksiz 6.ayda başlanıyor. Yanlarına yinede yastık koyun düşmesin. Otursun kendisi ama yastıkla destekleyib
Teşekkür ederiz
her bebek farklı oluyor ya gelişimi tembellik degildir annesi maşallah onada yapar oda daha kız bebekmi
Erkek benimki teyzesi. Erkekler tembel oluyor kızlar daha gayretli
elime tutunarak yattığı yerden kalkıyor işte. Ben güç uygulamıyorum aslında kendi kalkıyor ama o götü yan çevirip kendi uğraşmıyor
7 aylık olcak yarın
Maşallah ona benimkiside erkek sadece oturuyum diyo hareketli değil dönmüyor yan dönüyor yüz üstü ben döndürüyorum ağlıyor hemen
geri ceviriyorum doktora gittimizde doktor yatırdı sordu dönmüyor sadece oturmak istiyor dedim kilodan donmuyor dedi diyete soktu
El kadar bebeğin diyeti mi olur ya
bizimki de yana dönüyo yüzüstğ dönmeye çalışırken balık gibi çırpınıp zar zor dönüyo . Yani normal bence hemen diyete ye sokuyor kaç kilo bebiş
Evet mamayı azalt dedi azaltmadım valla yapmıyorum diyolar emekleyince yürüyünce zaten zayıflıyormuş en son 4 bucuk aylıkken bakılmıştı 9500 dü simdi 5 aylık bilmiyorum hiç aslında öyle tombiş bir bebek gibi durmuyo hiç neden öyle dedi doktor anlamadım şimdiki doktorlarda bir tuhaf
Evet ayına göre ortalamanın üzerinde ondan öyle demiştir
maşallah bebişimize. Mamayı 150-180 ml arası içiriyosun dimi 4 saatte 1 ya da 5 saatte 1. Onu aşmadığın sürece önemli değil zaten napcak yemeyecek mi bu çocuk
150 iciyor 2 saate bir istiyor veriyorum ağlıyor yoksa hiç susmaz ne yaparsam yapayım normalde 4 saate bir icmesi gerekirmis
Teşekkürler mama sandalyesini aldık oturtuyorum 3 kademeli bir yatay pozisyon bir orta sekilde biride baya dik orta sekilde kullaniyorum yine kendini dikiyor o yuzden oturtmuyorum sırtı batar demişlerdi erken yük biner diye o yuzden kucagimda oturtuyorum
Tavsiyeniz icin teşekkürler izlicem videoyu
Evet fazla içiyor o şekilde
Hangi mama kullanıyorsunuz tşkler
Benim oğlan da böyle çok hevesliydi 4,5 aylıkken yavaştan destekli oturtmaya başladım şuan da destekli oturtuyorum 10 gün sonra 6. Ayına giricek şu vakumlu mama ve banyo oturaklaeı var ya canım ben 5 ayına girince hep onun içine koydum şimdi çok rahat oturuyor etrafında oyuncak vs varsa uzanıp almaya çalışıyor bence hevesliyse sende yavaştan başla canım önce kucakta yavaş yavaş oturt sonra yastıkla vs
Golden goat ve hip
Teşekkürler o banyo oturağından bende siparis verdim gelsin otutturacağım çok istiyor oturmak
Canım bu arada önden açılıp kapanan model var onu tavsiye ederim diğeri çok zorluyor içine koyup çıkarırken ben bilmiyordum açılmayandan almıştım keşke bilseydim de diğer modeli alsaydım dedim kullandıkça