Merhaba üç aylık bebeğimin elleri bembeyaz vücudu yüzü çok esmer bu durumu yaşayan var mı? Normal mi ya da zamanla bu ton farklılığı düzelir mi?
Merhaba, benim oğlumda ilk doğduğunda esmerdi elleri, kulak arkası falan beyazdı kırkı çıktıktan sonra diğer yerlerde aynı tonda açıldı.
Biz bir hafta sonra üç aylık olacağız hala aynı durumu yaşıyoruz sanırım böyle devam edecek gibi görünüyor
Evet evet normal benim oğlumda da öyleydi aylar içşnde yavaş yavaş rengi açılacak 5 6 aya hatta 7 8 aya kadar elleri ve yüzü aynı tona gelene kadar açılacak
İnşallah ya çok teşekkür ederim
40 gunlukken gerçek rengi çıkmıştı benim oğlumun biraz fazla beyaz bir bebek ama ondan önce kırmızıya yakın ve bir tık koyuydu
Sanırım bebekten bebeğe de çok fark ediyor benim bebeğim de kıpkırmızı doğdu sarılıktan dolayı bir süre sarı esmer gibiydi teni, elleri bembeyazdı. Kırkı çıktıktan sonra teni daha da koyulaştı elleri hala beyaz. Zaten esmer bir bebek olacak orası belli. Ben bir süre bekledim hani geçer belki elleri de vücudunun rengini alır diye ama hala değişmedi.
Daha alır canim merak etme düzeliyor zamanla
Benim kızımda doğduğunda bembeyazdı yavaştan ayaklardan başladı koyulaşmaya en sona yüzü kalmıştı oda koyulaştı![]()