Bebek yatağı

15 aylık bebeğim var ve bu ara yatağında yatmak istemiyor. Park yatak kullanıyorum ve en alt kademede ama içine aldığımız yatağın boyu 20 cm ve bebeğim ayağa kalktığında düşme riskinden korkuyorum daha henüz öyle bir girişimi olmadıama oladabilir. Bu ara yanımızda yatmak istiyor. Sizler nasıl yatak kullanıyorsunuz. Bir ara yer yatağı mı yapsam acaba diye düşündüm ama bu sefer de soğuk olur mu düşüncesi. Hatta aklıma bir tane tek kişilik yatağı bizim yatağa sıfırlayıp orda mı yatırsan diye düşünmedim değil ama odamız küçük. Bir fikir verin park yatapı kullanmayı ne zaman bıraktınız

Canım 13 ay 24 günlük 2 kez düştü oğlum beşikten gündüzleri yerde yatırıyorum gecede beşiği yatağıma sifirliyorum gece emmeye kalkınca beşikten yanıma aprılıyor geliyor ama ev ne kadar sıcakta olsa yer çeker kış günü yerden ısıtma yoksa evde yazın bence komple yer yatağına geçicem gündüz bilinçli şekilde inebilir ama gece uyku sersemi düşer Allah korusun böyle bişey almayı düşünüyorum

15 aylık park beşikte asla rahat edemedı her dondugunde uyandı 6 aydır yer yatagı yaptım. Yatak odasında gardolap ve yatagımızın arasına. Yer mınderi koydum iki tane üzerinede kalın yorgan iki tane yumuşasık hafif sert dengeli bir yatak yaptım. Alanınız varsa yer yatagı yapın

Yatağı yanıma alamıyorum yerim kısıtlı mecbur yatağın ayak ucuna koydum. Ama bu sizin attığınız şeyi bir arkadaşımda görmültüm o pek memnun değildi ondan almak istemedim

Bizimde sürekli uyanıyor bizim yatakta mesela daha. Rahat yatıyor hareket alanı daha geniş

Aslında şimdiki bu Montessori yatak mantığı da bana yer yatağını anımsatıyor.

Bacım ben direk yer yatagı yaptım aynı benım durumda oyleydı artık ayağa kalkıyor ve kendini sallandırıyordu asagı yün yatak aldım kayınvalıdemden ıkı kisilik suan döne döne yatıyor yanına da ben giriyorum gunduzlerı en rahatımıymış yanı bel fıtığı oldum park yataga koyup almaktan :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: bu arada 1 yaşa yenı gırdık

Ben farklı sitelerde ki yorumlarına baktım zaten bişeyi almayi düşündugumde ilk yorumlara bakarım 1 değil birçok kişinin düşüncesi daha mantıklı geliyor da alan çoğu kişi memnun

Valla bugün yer yatağı yaptım artık bende ve sanki daha rahat uyudu

1 Beğeni

Rahatlık açısından bilmiyorum ama küçük geldiğini söylemişti bende ondan şüphe ettim

Park yatağından 15 aylıkken ayırdık montessori yatak aldık (ayaksız) tek kişilik kendisi girip çıkıyor rahat ilk zamanlar yanında yatıyorduk babasıyla sıra sırayla öyle alıştırdık şimdi 20 aylık tek başına yatıyor. Sizde yatağından düşmesin korkusundan kurtulursunuz.

Bende o tarz yatak almak istiyorum ama şuan için hem maddi yönden hem de evde yer olmamasından kaynaklo yer yatağı yaptım