Tatil postu açmıştım annemler ile gitmeye karar verdik ama iki seçenek var bir fethiye bize 10 saat biri bize 1 saat
Bebekle o kadar yol çekilmez gibi ama oralar da bi başka güxel böyle bir şey yapan varmı
Canim bebeginin rahatlığıni saglarsan sıkıntı olmaz ..Mola vererek giderseniz bebek icin iyi olur ve bebegin kendi koltugu olmasi cok onemli. Biz 1 saatlik yola bebekken gidiyorduk da en uzak mesafe 4 saat olistu ondada 7 aylikti ve mola vermistik .Havalar asiri sıcak o yuzden imkan oldukca mola verin. .benim ablam 12 saatlik yolu gelmisti o zamn kizi 6 aylikti. Bir de otobusle gelmisti ilk gun hastalandi havalardan dolayi ..sonra alisti.
Gideceginiz yerin havasi kaldiginiz sehire gore nemli ,sicakvs. Ise bebek ilk gu. Hastalanma olasiligi fazla olabilir hava değişiklinddn.
Benim 6 buçuk saatten memleketten eve gelene ki kadar pertim çıktı 10 saati düşünemiyorum ay hiç göze alamam
sıcak fenaydı 4 mola verdik yemesi uyuması derken yere indirip yürüttüm bı de
gündüz geldik ama gece yolculuğunu da ben sevmiyorum ne kadar uyursa uyusun önemli değil korkuyorum eşim uyuyakalir da kaza falan olur diye. O da uyuyakalan, kolayca dalıveren biri sağolsun… Sizin öyle değilse bebek de uyuyorsa gece gidebilirsiniz
Ay ay cok sakincali ben 2 kere gitim Antalya’ya .Ben bile daraliyordum gerceten nemi maf ediyor insani kaldi ki bebek dayanacak . Bana deseler ki bedava tatil bileti alik hadi gidelim gitmem kolay kolay o kadar bunaltici .
Cama muslim bez islat koy doktor oyle demisti
Yola cikacam demistim 3 gun surdu araba yolculugumuz 8 aylik felandi
Gunduzleri 3 4 saatte mola veriyorduk arabayi golge olan yere koy dedi
Islattim islattim terledikce sildim fazla fazla bulunsun.
Cama da ayriyeten boynuna basina
Ek gıda işini nasıl yapıyorsunuz tatildeyken bizde düşünüyoruz ama ne nasıl yediririm diye düşünmeden edemedim şimdiden
Bende gittim kalkana ama cok sicak dgldi guzeldi kaldigimiz yer yayla gibi aksamlari guzel esiyodu memnun kaldim
Biz alanya ve konakliya gittik side fln cok sicakti ya
Kalkanda aksam indik orasa sicakdi ama bizim kaldimiz villanin yeri cok guzeldi serin serin
Ne iyi bizim gitigimizde uyari veriyolardi disari cikman yogun nem vardi .
Ben otobusten bir indim nefes alamadim 5 dk boğuluyir gibi oldum.
Ayy bende antalya side istiyorum ama eşim çocukla zor olur yakın yere gidelim dedi seneyede oralara gideriz dedi en yakın yer bize şimdi mersin bakalım henüz araştırma içindeyiz olmadı termal bir çanta alıp evden mama yaparım 2 3 kavanoz olsa yeterli olur avokado muz falan alınabilir evden
Valla hemde uzak yolu çekemem şuan hiç severim ama bi gidip acemilik atmak lazım
köfte falanda yemez öyle benimki ya 8.aya gireceğiz
Ayy hiç sormayın 1 saat değil 25kmlik köye gidince bile mızırdanıyor ağlıyor arabada ne yapacağımı şaşırıyorum ya ![]()
Hertürlü ağlıyor ne de olsa valla ya da iyice kafayı yiyip geliriz endnwjf
Suan biz yoldayiz selam verem herkese ankara corum arasi .kizimi banyo yaptirdim karini doyurdum. Bebe koltuguna yatirdim . Eve yavas yavaş gidiyiruz . 4 saat suruyor yavas gidince ..(kazasiz belasiz hayirli bir sekilde eve gitmeye niyet etim.)
Tsk ederim canim ayn ya ankaraya giderken 3 saate gidtyik mola verdik yarim saate ..donus yavas gidiyoruz. Kizim daha uyuyor gece de uyumaz ![]()
![]()
![]()
![]()
Sıcaktan etkilendimi bebiş ya
Yok suan iyi . Aksam 6 da ciktik ,sabah da 6 ,5 da ciktik serin serin gidiyoruz. Da simdi biraz sicak ama iyi durumdayız.