8 ayligiz hala ben odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyor desteksiz büyütüyorum haliyle ne evi supurebiliyorum ne bulaşık çamaşır bunları geçtim kendim yemek bile yiyemiyorum bı yolu var da ben mi bilmiyorum ? ![]()
Uzunca bir süre yapamadım şuan 20 ay 5 günlük son 1 -2 aydır yapabiliyorum ayağıma dolaniyor ama olsun onuda işe dahil ediyorum daha öncesinde sizin aylarinizda falanken çok detaylı temizlik yapamıyordum günlük işleri ancak yapabiliyordum yardım istiycegim kimsede yoktu yurutece koyuyordum yemek yaparken bulaşıklari hallederken dolap karistiriyordu ev süpürken peşimde dolanıyordu yürüteç le
Bulaşık yemek yaparken güvenliğinden emin olup tezgaha oturtuyprum sizin dönemde oturak almıştım ev süpürürken nereyi süpürürsem onu da oraya alıyordum yemek yerken onunla yiyordum yani aslında sanki arkadaşım gibi davranıyorum ve öyle davrandığım için şimdi her şeyi anlıyor mutfağı banyoyu tuvaleti biliyor ben ne yaparsam yapmaya çalışıyor bence arkadaş gibi görün ne yaparsanız yanınızda olsun ona da verin bir şeyler yapsın ugrassın
Benim kızım şu an 19 aylık
Bende yanlız büyütüyorum ailemden uzağım kaynanam da 1 bile aman yemeği yokdur evi toplanacaktır demedi ben baştan itibaren biraz yanıma aldım ama kucağında durdu oturma yastığında durdu sonra böyle 8 9 aylarında tv açardım 15 dk da toplardım ne yaparsam artık genel temizlik yapardım her hafta o da bizi idare ederdi uyuyunca falan toplardım şimdi bile ki kızım çok anacı bir kız beraber evi el ele süpürürüz hala devam yani ama öyle böyle kuruluyor düzen
Bebekle ev gerçekten çok zor oluyor.
Benim annem de kaynanam da bana çok yakın . Hatta ikisi komşu. Ne hamilelikte nede doğumdan sonra gelıp de yardım bile etmediler annem sadece her sene kışlık salça, kuşburnu, konserve türlerini yapar, bende yardıma gıderım yemek olsun ayak işi olsun. Annem doğumdan sonra hiç yanımda kalmadı hastaydı ve hayvanları vardı. Kaynanam da 3gun kaldı yanımda agızıma sı… tı. Sadece yemek yaptırdım ona da dıger işlerimi tutmasını istemedim. Kızım şuan 22 aylık ve hiç kimseden yardım almadım ev konusunda . Bende kimseye minnet etmedim .Affedersin evimi b#k götürsun yıne de gelin yardım edin demem . Allah’a şükür çok pasaklı değilim
kızımla oturup yapıyoruz . Bazen de kavsaram daralıyor. Hemen kızı alıp kacıyom evden ![]()
![]()
Kızım tv izlerken düzeltiyorum genelde..