Bebekle ilk uçak seyahati

Evet anneler hayatımda ilk defa uçağa binecem nasipse inşallah bu da bebğimle birlkte olacak inşallah ama ben çok korkuyorum uçaktan bide kucağımda bbeğimle nasıl olur deneyimi olam varsa yazabilir mi korkmalı mıyım sizce de

1 Beğeni

Ben 2 kere bindim çocukla bir sorun olmadı sadece 2.binişimizde inmeye yakın kaka yaptı ve bez taşırmıştı üstü hep batmıştı :grinning_face_with_smiling_eyes: Korkmana gerek yok. Uçak kalkarken ve inerken mutlaka emzir, biberonla mama veya emzik ver ağzına. Huysuzluk yapma ihtimaline karşı sevdiği bir oyuncağı yanına alabilirsin.

1 Beğeni

Bzmki ne biberon ne emzik almıyor suyu bile bardakla veriyorum biberonu itiyor sadece emziriyorum uçakta nasıl yapacam

1 Beğeni

Emzirme örtüsü al yanına emzirirsin ben giderken bi kaç kişi o şekilde yapmıştı.

1 Beğeni

He tamm teşekkür ederim ben kendi korkumdan bebeğimi eşime verrirdm diyordum ama çocuğum için dayanmam lazım sanırım

Inerken ve çıkarken sende durur havadayken eşine verirsin ama korkacak bisey yok

Ben ztn en çok inerken ve çıkarken korkuyorum türbülansa geçince ama bilmiyorum inşallah çok korkutucu değildir dayanablrm

Yolunuz açık olsun sağ salim gidin inşallah :palms_up_together:t2:
Ben hic binmedim bende korkuyorum :grin:

Ilk bindiğim zaman korkmuştum ama uçak kalkip giderken korkun gidiyor içini rahat tut korkacağını düşünme.