Bebekle uyumak

Arkadaşlar aranızda bebeğiyle uyuyan var mı? Ben işk doğduğunda beşiğe koyduğumda suçlu hissettim daha dünyaya alışması lazım diyip yanımda yatırdım şimdi neredeyse 2 aylık oldu ama hala ayıramıyorum uyuduğunda izlemek hoşuma gidiyo nasıl ayırıcam :frowning:

1 Beğeni

Biz 9 aylık olacağız inşallah hâlâ bizimle uyuyor Cesur.
Ayrı uyuyamıyor.
6 aylıkken denedim ama uyumadı

Bebekle uyumak tehlikeli değilmi bu 3. Bebeğim hiç yanımda yatırmadım kücükken Allah korusun üstüne dönerim havasız kalır diye

@ElvinFeyza Aramıza Hoş geldin canım :purple_heart:

Benim yanımda uyuyor ben ortada uyuyorum.
Anne zaten sayık uyuyor​:smiling_face:
Geceler üstünü açınca örtüyorum sabaha kadar.
Sayık uyuyorum o yüzden şükür öyle bir şey yaşamadık

Benim uykum ağırdır asla güvenemem kendime :smiling_face: ama biraz büyüyünce bende yanıma alırım bazen. Bence bebekler anneyle uyumalı biz anneler için bu doğal bı antidepresan gibi.

İşte ben de aynı durumdayım denicem ama ayrı yatmak da istemiyorum zaten 1 yaşından sonra illa ayrılcak

Yok aksine hık dese uyanıyorum tabi yine Allah korusun da. Uyurken izlemek çok hoşuma gidiyo korktuğunda felan hemen pışpışlayıp sakinleştiriyorum

1 Beğeni

Bizle yatıyor ayırdıydım ama gece habire kalkıyor fıye kalkt yat xor oluyot yanıma alıyorum yatak kocaman zaten herseyi kaldırıyorum yataktan bogulma tehlıkesıne karsı emzırırlen yatarak emzıruyorum doyana kadar uyumuyorum suana kadar bu sıkıntı olmadı

2 Beğeni

İlk aylarda bebek kendini güvende hiss etmek istiyor o yüzden anneyle uyuması güven verir ona diyip kendimle uyuttum sonrada bensiz uyumadı kokuma alıştı sanırım​:smiling_face:bebek doğunca ,anne sayık oluyor ister istemez gorüceksin sende inşallah :grin::wink:

Ben sezeryanle doğurdum o yüzden beşikten alıp emzirip yeniden birakamıyordum diye yanımda uyuttum hep .o yüzden bana alıştı miniğim

2 Beğeni

Ben ilk günler senin gibiydim ya kalbimin üzerinde yatıyordu yada yanımda.
resmen yan yatırıp kucaklaşarak yatıyorduk.

Eşim çok korkuyordu hep ama mecbur yaptım çünkü hiç susmuyordu.

Sonra yatağını yatağıma dayadım birde uyku eğitimi verdim şimdi mis gibi kendi yatağında uyuyor.

Arada özleyince kendim yanıma alıyorum bizzat sabahları eşim işe gittikten sonra yatak kocaman rahatça yatıyoruz.
Ama alışmasın diye her aldığımda ilk anlatıyorum ona bak şimdi anne yanı saati yada anneyle kucaklaşma saati falan sonra kendi yatağında devam edeceksin diyorum :heart_eyes: hiç sorun olmuyor

1 Beğeni

:heart_eyes::heart_eyes: yerim cesur paşayı

Canımsın​:purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Aynen oyle hatta eşimi de gönderdim odadan koca yatakta ikimiziz sadece

Ne güzel ya ben mi abartıyorum diyodum çoğu anne böyleymiş

2 Beğeni

Kaç aylıkken ayırdınız

1 Beğeni

1,5 aylıkken uyku eğitimini tamamladık o zamana kadar hep kucağımdaydı

Yok canım hiç abartmıyorsun.

Bebekler anne sevgisine muhtaç. Kucağa alışır diyenlere aldırma hiç :heart_eyes: bırak alışsın zaten büyüyünce onlar bizi istemeyecek kapılarını çalarak izin isteyeceğiz odalarına girmek için :joy: şimdi tadını çıkartalım

Ben de böyle avutuyorum kendimi asla bırakamıyorum bi de yurtdışında yaşıyoruz eşimle yalnızız tek dayanağım o oldu