Bebekle uzun yolculuk

Merhaba kızlar kızım 1 buçuk yaşında 11 saatlik bi yolumuz var siz uzun yolculuklardaki deneyiminizi paylaşırmısnZ nasıl geçti neler yaptınz yolculuk boyu nasıl oyaladınz bebekleri

Ben oğlum 1 yaşında iken 13 saatlik yola gittim akşam çıkıp sabah orada olmuştum maşallah gidene kadar uyudu

Kendi arabanız ile mi gideceksiniz otobüs ile mi uyumuştu bende şaşırmıştım

Evet kendi arabamızla gıdıcez ama sabah 8 de yolculuk olacak mecbur

Minik arabalar, minik bebekler, parmak kuklaları, sesli kitap, pop it oyuncak, cam için vantuzlu oyuncaklar önerebilirim. Koltuk arkası organizer çok işe yarıyor. Arka camlara perde. Kahvaltısını olmasa da öğle yemeğini ( ben genelde çorba koyarım) termosa koyabilir, atıştırmalık alabilirsiniz. Hazır bebek kurabiyeleri işe yarar. Terledikleri için pamuklu 2 sırt ter bezi yetiyor arabada kuruyor zaten çıkarınca. Kısa sürelerde mola verip hareket eder ve ettirirsiniz oldu bitti .:cherry_blossom: İnşallah bir süre de uyur dinlendirir sizi, hayırlı yolculuklar :blush:

Teşskkür ederim çok güzel geldik cumartesi sabah yine yola çıkacaz inşallah dönüşümüz de çok güzel sıkıntısız geçer teşekkür ederim hepinize :yellow_heart::smiling_face: