Bebekle uzun yolculuk

Benim konusma tarzimi nerden biliyorsun agresif diye hitap ediyorsun o konusma icinde tesekkurler de ettim nasil oluyorsa yazinin icinden isine geleni aliyorsun.
Daha devam etmiycem konuya.

@ElvinFeyza @hava bu konuyu uzatmayalım canlarım​:heart::heart:

Aynen seker :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Hayırlı yolculuklar benım yerımede gez

Sagol ipegim sende gidersin inshaallah

Merhaba Hanımlar​:cherry_blossom:
Eylül ayında günübirlik Diyarbakır veya Gaziantep turuna katılmayı düşünüyoruz. Bebeğim eylülde 5 aylık olacak. Bebekle yolculuk olur mu? Eşim zorlanırız diyor. Tecrübe edinen var mı?

Merhaba canım :blossom:puset alırsan yanına zorlanmazsın bence ,bende arabayla yolculuk yaptım, pusetsiz götürdüğümde zorlanmıştım ama puset olduğu zaman zorlanmadım.

1 Beğeni

Canım tur şirketiyle gitmeyi düşünüyoruz. Şahsi araba için sorun olmaz ama otobüsle nasıl olur bilemedim.

Ben şahsi araba sandım.

Eşimde otobüsle zor olur diyor diye binmiyor,o yüzden bende merak ettim şimdi

Geçen yıl turla gitmiştik çok memnun kalmıştık. Bu yıl da katılalım dedik. Evde çok sıkıldım .

Ağlayan bebekse zor olur bence

4 ay sonra bebeğim nasıl olur bilmiyorum ki​:sweat_smile:

1 Beğeni

Korkma bence. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur​:sweat_smile: gez bacım gez emeklemeye başlayınca tutamazsın ama şimdi hazır duruyorken gez :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Kaç saat yol gidecek ona göre düşün canım bence benimkiyle aynıymış biz 2 saat arabada yol gidemiyoruz yıkıyo ortalığı kendi pusetine yatmak istemiyo kucak istiyo burnumuzdan geliyo vallahi ama her çocuk farklıdır tabi

Biz 2 gun ve ondan sonra daha da devam allah yardimcimiz olsun ama allahtan beni oglan arabaya biner binmez yumuyo gozleri.
Bebekle yola cikarsan pilan yapma ama dogaclama yap.
Hic uymuyo cunki planina.
Uyudugu zaman sizde mola verirsiniz.
Golgeye cek pencere muslim bez SIkistir.
Hem sicagi hem sogugu korusun.

Âmin Ecmâin Allah razı olsun

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebeğimin aylık çekimi