Bebekler için Ateş ölçer tavsiyesi

Hanımlar bebişler için hangi marka Ateş ölçer tercih ettiniz? Alıp memnun kaldığınız marka modelleri yazalım, diğer anneler için fikir olur.

1 Beğeni

9 yıldır bunu kullanıyorum

2 Beğeni

Benimkide bundan gayet memnunum ateşi olduğunda ışığı kırmızı yanıyo orta olduğunda turuncu normalse yeşil karanlıkta bile ölçebiliyorum uyandırmadan

2 Beğeni

Braun ve standart

Ikisini de kullaniyorum biri cantamda biri evde

2 Beğeni

Hanımlar merhaba 13 günlük bebeğim var ve ben soğuk algınlığı yaşıyorum ona bulaşır die de çok korkuyorum arada hapşırıyor ateş ölçer almadım henüz önerebiliceğiniz ateş ölçer varmı acaba

Ben braun kullanıyorum memnunum

1 Beğeni

İlk 3 ay çubuk gibi olanlar var ya ondan öneriyor doktorlar. Temas ile koltukaltındwn daha doğru ölçtüğü için. Daha sonra temassız yada kulaktan ölçenlerden alabilirsiniz

1 Beğeni

Bunu kullanıyorum 10 yıldır

1 Beğeni

Ben standart koltuk altından ölçülen ateş ölçer kullanıyorum.

1 Beğeni

Kızlar ateş ölçer olarak hangi marka kullanıyosunuz ve memnunmusunuz

Ben şu temazsız ateşölçeri aldım gayet iyi gibi yani beklentiyi karşılıyor ben daha çok ortamın ısısını ölçmek içi kullanıyorum gerçi

Braun thermoscan serisinden alin kesinlikle, kulaktan olcum en saglikli ve pratik olan. Temassızlar cok dogru sonuc vermiyor.

Kizlar bana hem koltuk altı hem temassız atesolcer onerirmisiniz , temassız aldım sürekli farklı ölçüyor , koltuk altı olan da lo hatası verdi duzelmiyor

Chicco kullanıyorum koltuk altı için fiyat performans temassızları doktorlar pek önermiyor her bölgeden farklı ölçüm yaptığı için onun yerine kulaktan ölçen bakabilirsiniz

Ben braun kulak ici kullaniyorum, memnunum.

Direct Nexus un kulaktan ateşölçerinş aldım fiyat performans ürünü bence

Braun IRT - 6515 kulaktan ateş ölçerini aldım memnunum.

Hanımlar en doğru sonuç veren ateş ölçer önerir misiniz bana evdeki tabanca farklı farklı sonuçlar veriyor