Arkadaşlar mrb bebeğin 2 ay 20 günlük şuan kundak yapıp ince battaniye örtuyorum üç yada üç buçuk ay civari kundağı birakicam o zamana kadar Mart ayı geliyor elimde bı tane uyku tulumu var daha önce almıştım dört tanede battaniyemiz var ama bebeğim çok kusan bi bebek oldugu için uyku tulumu bı kaç tane daha almam lazım bide değiştirirken falan uyanır diye battaniye kullanmak istiyorum hem boşuna uyku tulumu almamıs olurum önümüz bahar size sorum battaniye ağzına çekmemesi için nasıl kullanirim en kolay siz nasıl kullanıyorsunuz şöyle yapsam diyorum battaniye açıp arasına koysam tek katı altta tek katıda üstünde kalır hem altını açmaz hem üstüne çekemez kollarını dışarda olacak şekilde bana akıl veririmisiniz endiseleniyorum
Benim bebeğim 2 ay 15 günlükken uyku tulumuna geçtik, eğer çok hareketliyse kesinlikle uyku tulumuna geçin…Ben hiç kundak yapmadım sıcağı da hiç sevmiyor, üstüne en ufak birşey ortsek hemen çıldırıyordu çareyi bu şekilde bulduk…1 tane uyku tulumumuz var bizimde, bende sizin gibi düşünüp çok kirlenir 2-3 tane almam lazım çok kusuyor vs demiştim ama hiç öyle olmadı, gece beslenmesinde hemen gazını çıkarıp uyuyor kusma yaşamıyoruz ayrıca kirlense bile gün icjnde sabahtan yıkama şansınız var.
Battaniyeyi iki yandan yatağının altına sabitliyordum, battaniye sabit dursada çocuk durmuyordu ama çok hareketli aşağıya doğru kayıp battaniyenin yüzüne gelmesini sağlıyordu buna çok dikkat edin, umarım farklı ve etkin çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olurlar size
Tmm teşekkür ederim bizim tululumuzu 2.5 Tog neyle yatirmaliyiz acaba odası 24 ile 25 derce arasi oluyor
Bizim evde 25-26 derece arası 2.5 çok kalın, 1 tog kullanmalısınız içine ince bir badiyle…Ben 1 tog kullanıyorum, uyku kalitesi arttı çok rahat uyuyor sizde farkı hissedeceksiniz…
Battaniye sen bende korkuyorum bı tane tululumuz var geceleri onu kullanırım olmadı gündüz battaniye tulum bı tane daha alayım diyorum ama onumiz yaz boyima gore alsam tekrar kulananamam. Büyük alsam gene olmaz
1 tog alırsanız şuan ince badiyle yazında sadece zibinla yatirirsiniz ben öyle yapacağım, 9 aylık aldım tulumu da içinde çok rahat hareket ediyor yazı da bu tulumla çıkartırız gibime geliyor
Tm teşekkür ederim ben pek anlamıyorum tog değerinden yorumlarda aldığım tulumun 1 bcuk tog olduğu yazıyordu resmini atsam kaç tog anlarmisiniz ama satıcı 2. Buçuk dedi civilden aldım olmadı bı tane daha alırım kalinsa
Normalde üstünde yazıyor, civilin sitesinden bakabilirsiniz etiketin üstünde yazan yazılara göre…2.5 çok kalın battaniye gibi oradan da anlayabilirsiniz, 1 tog daha ince içinde az birşey elyaf var gibi
Üstünde yazmıyorsa benim buradan anlamam zor çünkü tulumun dokusunu da bilemiyorum
Tmm teşekkür ederim kullanıp anlarım
çok kalın değil az elyaf içindeki battaniye kalınlığında degil
Bu şekilde sadece barkodu görünüyor malesef, civilin kendi sitesinde daha detaylı araştırma yapabilirsiniz
rica ederim az birsey de olsa umarım yardımcı olabilmişimdir.
2.5 tog biz kullanıyoruz ve uyuduğumuz oda 19 20 derece falan yani sizin için çok kalın olur
Tmm bizimde evini serin ama yatak odamız sıcak kapıyı açık bırakırsam 23 düşüyor bazen bı tane daha Alicam altına ne giydiriyorsunuz
Sadece zıbın giydiriyorum bide ince külotlu çorap zaten alırken alacağınız mağazanın belirlediği bi giydirme durumu oluyor görürsünüz derecelere göre iç kıyafetler belirtiliyor
Tmm teşekkür ederim iki çocuk büyüttüm hiç tulum kullanmadım yani o zamanlar pek duymamistim aradan zaman geçti üçüncü supriz oldu şimdi bunada bilemedim dört battaniye aldım kalın ve İnce
hata etmişim uyku tulumuda öyle bilemedjm kalın almışım ![]()
Bizim otrudugum yer küçük ve iki tane mağza var çok çeşit yok bende internette alicam
Valla bende denile yanıla anlıyorum bazı şeyleri uyku tulumunu mecbur kalıp aldım çünkü ya üstünü tamamen açıyor yada battaniyeyi yüzüne çekiyordu yoksa ne gerek var idare ediyorum deyip almamıştım bide bissürü battaniye falan örmüştü annemler ama öyle olmadı işte mecbur aldım![]()
Doğrudur valla canm battaniye için çok erken bence bende aldım 2 tane ama daha snra kullanır bu attığımin çeşitleri çok togları da çok ben kısa kol aldm hata ettim sanki kolu üşüyor iki kat da giydirmek istemiyorum napcam bende bilemedim kol mu diksem DIE düşündüm ![]()