Bebeklerde bronşit

Bebeğim bronşit olmuş çok ağır iğneler yazdılar günlük serum vereceklerdi damar yolu bulunamadı çok ağladı elini ayağını yaraladılar buhar yazdılar başına gelen varmı kaç günde geçer acaba

2 Beğeni

Ay canım benimm yaaa , şifalar diliyorum portakal

Mecbur kullanacaksın daha hizli toparlar inşallah iğne ile , buharı ihmal etme burnunu sürekli temiz tut . Hangi doktora gittin

1 Beğeni

Sultan doktora gittik yine

Çok geçmiş olsun ya kıyamam ona ben :pensive_face: toparlanır inşallah kısa sürede canım ilaçlar gerekli demek ki

1 Beğeni

Bronşite çok iyi bakman lazım doktor ne diyosa harfiyen uygula canım. Bebekken bronşit geçirince büyüyüncr bile izi kalıyor şekil A ben :roll_eyes: hava ver ona ilaçlarını düzenli kullan. Burnunu temiz tut bişeyciği kalmaz Allahın izniyle. Geçmiş olsun

1 Beğeni

Korkuyorum ztn inşallah geçer çabuk

1 Beğeni

İnmiş demek ki :pensive_face: çok geçmiş olsun. İlaçlarla anca anlatılıyor. Tez vakitte geçer. Ztn antibiyotik genelde 7-10 sürüyor. İğneyi kaç tane yazdılar?

Bır tanesi bugün yapıldı 3 tane kaldı

Geçmiş olsun canım acil şifalar.

1 Beğeni

İğne formunda verilmiş Allah ın izni ile hemen atlatır.:blush:

Ay inşallah ya içim gidiyor öksürdükçe

İğneyle inşallah çabuk toparlanır doktorun dedıkelrını hepsini yap çabucak geçsin inşallah acil şifalar diliyorum miniğe​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun portakal rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

1 Beğeni

Cok geçmiş olsun evet doktorun dedigini uygula zaten etkisi uzun süre kalan degisik bi hastalık bi an evvel toparlaması için dikkat et geçer toparlanır hastalıklar misafirdir gelir geçer uzme kendini korkma anneler güçlüdür ki bebeklerine güçlerini verebilsin

1 Beğeni

Sanki biraz daha rahat bugün ama öksürük daha var

6diş sarımsak rendele üzerini hafif geçene kadar has zeytinyagi koy ve bunu akşamdan yap sabaha kadar dolapta dursun 3gun sabah akşam ayaklarının altına uygula çorap giydir burda bir arkadasiimizin tavsiyesiyle bizde yaptık öksürüge iyi geliyor inşallah aliyede şifa gelir

1 Beğeni

Denerim teşekkür ederim

1 Beğeni

Bugün nasıl Ali canım daha iyi mi

Az önceden igneden geldik yine hırıltı gitti öksürük ve balgam var şu anda inşallah onlarda gitseydi bi sık sık ateşi kontrol edıyorum

Oh hırıltı gitmiş ya geriside hallolur canım merak etme için rahat olsun artık

1 Beğeni