Bebeklerde hemanjiom doğum lekesi

Yeni doğum yaptım daha ama bebisimizin üst göz kapağında kırmızimsi morumsu karışık bı renk var olupta byle geçenler var mı yoksa doktora gitmek gerekir mi

1 Beğeni

Hoşgeldin aramıza canım :slight_smile:
Bunun adı hemanjiom canım yani damar beni, çoğu bebekte görülür doğum lekesi diye geçiştirirler genelde benimde oğlumun aynı gözünde ve ensesinde var doktorunuz takip eder zaten bunu eğer büyüme yada kabartı yoksa normaldir 1 yaşına kadar belirginleşir, 1 yaşından sonra yavaş yavaş kaybolur dedi doktorumuz ben doğduğumda bende de varmış şimdi hiçbişey yok. Büyürse bile korkmayın tedavisi olan bir durum ama dediğim gibi genellikle tedaviye gerek kalmadan kendi kendine kayboluyor

1 Beğeni

Merhaba :blush: hadi başka yerinde olsa hiç takmiycam göz kapağında olunca az stres yaptım bide geçmezse diye teşekkür ederim az içim iyi gibi oldu valla :cherry_blossom:

@Hatices Aramıza hoş geldin canım :smiling_face:

1 Beğeni

Hoşbulduk merhaba :blush:

1 Beğeni

Benim bebeğimin de tam alnının ortasında iki kasinin arasinda kırmızı üzüm salkımı gibi leke var. Geçmesini umuyorum. Hamileyken kış günü üzüm asermistim. Ama alnının ortasında olmasaydi keşke ya

1 Beğeni

Benim oglumda vardi dogdugunda 2 aylik olduk gecti