Bebeklerde heyecanlanınca titremek normal midir?

Merhabalar,

Kızım özellikle heyecanlandigında, sinirlendiğinde falan kollarını açıp kendini sıkarak titriyor bir iki saniye. Böyle aşırı yaşıyor gibi duygularını. Özellikle kendini sıkıp titremesi beni biraz endişelendirdi. Annem de bu gün onu bir doktora sorsana falan deyince daha çok evham yaptım. Doktorumuza soracağım yarın saat geç olduğu için yazamadım. Sizlerin bu tarz bir durumu oldu mu bebeklerinizde? Boş bir evham mi bu?

Merhaba benim kızım 3 aylık oda aynı şeyi yapıyor. Bana hiç anormal gelmemişti. Nasıl heyecanlanıyor diye sevimli buluyordum hatta. Doktorunuza danışınca benimlede paylaşır mısınız cevabını

Olur canım paylasirim

Kesinlikle boş bir evham… benim oğlan heyecanla titriyor…

Aynı şekilde benim oğlum da öyle 7 aylık yemek vereceğimde heyecanlanıyor istiyor,sinirlenince ya da üzerini giydirmek istediğimde kendisi istemediği için böyle yapıyor ben doktoruna sormuştum normal olabilir demişti

Umarım çok haklısınızdir :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim ya biraz rahatladım o öyle yaptıkça anksiyetem tetikleniyordu :people_hugging:

1 Beğeni

Rica ederim.Annelik işte en ufak bir şeyi kafaya takabiliyoruz :sweat_smile: Allahım canlarına sağlık versin

Banada olmuştu oğlumun 3 aylık kontrolünde sormuştum motor kasları güçleniyo normal demişti ama siz yinede bi sorun

Amin amin :palms_up_together:t2: Ben kendi içimde yasiyordum o stresi yansitmiodum ama annemlerin falan de dikkatini çekip anormalmis gibi davrandıklarını görünce daha çok evhamlandim sanırım

Bizimde ayni sinirlendiginde heyecanlandiginda birde istedigi seyi yapmadığınız da birde bir çığlık kiyamet kopuyor :grin: normal yani

Çığlık falan bunlara alıştık :sweat_smile: kendini bı kasiyor ellerini bacaklarini aciyo ve titriyo içim bı tuhaf oluyor :smiling_face_with_tear:

Kızlar evhamim boşmuş çok şükür doktorumuz dönüş yaptı stres yapmama hiç gerek yokmuş çok doğal bir durum zamanla normal tepkiler gelisecekmis :palms_up_together:t2:

1 Beğeni