Kizlar bebegim 1 ay 20 gunluk 5kilo 100 gram dr cok hizli kilo almis kilosu fazla az besle dedi cok mu fazla sizce
Benim bebeğim tam 1 aylıkken 3.900du. Kız cocuklari ve erkek çocukları için farklı değerlendiriliyor tabi
Benim oglumda 5200 gr filandı doğum kilosu düşükse ondan demiştir belki ama zaten ilerleyen aylarda az kilo alacak hareketlendikce bence hiç kafana takma
Kac kilo dogdu bebeginiz? Bizimki 3.500 dogdu 3.200 e dusdu hastanede 1 ay 10 gunlukken 4.900 geldi doktor iyi dedi bize
3850 doğdu 3500 düştü ilk ay güzel kilo alıyorlar zaten ama şuan mesela üç buçuk aylığız 6500 kilosu sadece iki ay emzire bildim şuan mama yiyor daha doğrusu zorla yediyorum anne sütü alması çok etkilıyor kiloyu
Massallah gayet guzel kilosu 3 ay kontrolunde 6.700 duk bizde cuma gunu 4 aylik olucaz mama iciyo gece 1 kere 2 dk anca emiyodu onuda birakdi
İyi olsunlarda mama yesinler siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ben bir türlü mama yediremiyorum zorla yiyor
Az besle ne demek ben hiç anlamıyorum yani anne sütü alıyorsa hiçbir şeyden kesmene gerek yok belki de iri bebektir genetiğe göre. Eğer mama veriyorsanda aç olduğu her zaman vermelisin bebeği aç mı bırakacağız yani. Benim bebeğim hep iri gidiyor anne sütü alıyorsa 2 saatte bir emzir yine normali o. Birde benimde 1. Ayında 5200 dü ama hiçte kilolu görünmüyodu
Tabi canim oyle de uzuluyorumda ilk cocugumda hic anne sutu alamadi bunda cok heveslendim ugrasdim ama olmadi. Bebelac kullaniyorum suan canim sma kullaniyodum yarim birakiyodu hep onu
Bende golden goot ile başladım kilo aldırmadı hipp kullandım 15 gün ama zorla yedi hep400 gr almış bu sürede doktor da iyi dedi ama bende bebelac daha tatlı daha iyi yer diye ona başladım 3 gündür kullanıyorum yine az yiyor ama hippe göre daha iyi yiyor
Evet bebelac tatli doktorumda dedi tabi onu icer tatli o dedi . Bebelag gold da verdim onuda sevdi ben sagdigim sutu verince bile duzgun icmiyodu tadindan dolayi sekerli degil ya golden goat cok guzel mama aslinda ah icseler keske
Golden goot içti bizim ki ama yaramadı doktor keçi sütlü olduğu için muhtemelen kilo almadı dedi
Bebelac ile bebalac gold arasında ne fark var peki
Sma cok guzel cok nemnumun
Tek denemediğim o kaldı bu ay kontrolünde de kilo olmamış olursa onu da denicem
36 günlük bebeğim 4.700 gram eğer sadece anne sütü alıyorsa fazla beslememin hiç bir zararı yokmuş bana öyle söylediler
Aynı fikirdeyim az beslemeyi de beslemek için uyandırmayı da anlamıyorum acıkınca deli gibi ağlıyorlar zaten beslemekten başka ne yapabiliriz ki
Mama veriyorsan onu doktor ayarlar kaç cc vermen gerektiğini. Ama anne sütüyse bebek ne zaman isterse vermelisin tabiki kafana göre düzen kuramazsın onu bebek belirler
Hey masallah Allah nazardan saklasin bizimki 4 aylik kontrolunde bile 5.760 gr gelmisti
Maşallah bnm kzm 3 ay kontrolünde 5400 dü mama ile Besliyrsnz azaltablrsnz ama sadece anne sütü alıyorsa ne kadar isterse verin bence zmnla kilo alımı yavaşlıyo ztn biz hiç mama kullanmadık ondan da zayıf kalmış olablr kızım ama sağlığı yerinde olsun de evlatlrmzn gerisi mühim değil