Merhaba kızlar bebeğim aşırı kabız oluyor aptalım den kabızlığa iyi gelen mama var mı
Kizlarr cevap verebilir misiniz
Hipp organic combiotic kullanıyorum uzun zamandır asla yapmadı en rahatı o zaten diğerlerinden denemediğim kalmadı
Ben Aptamil conformil kullanıyorum ve çok memnunum hem kolik bebekler için bu mama hemde kabızlığa falan çok iyi geliyor ben memnunum tabi denemen lazim
Aptamil bnm bebekde de kabiz yapti bizde bebelac gectik oda cok gaz yapiyor o bitsin sma gececgim sma da cok oneriyolar .
Bende aptamil kullaniyorum icine organik zeytinyağı damlatiyorum 1 2 damla çok iyi geliyor kabızlığa
Daha once duydum da birsey fln olur diye yapmadim daha 18 gunluk …doktor damla yazdi onu damlatinca biraz daha rahat yapiyor
Benim bebeğim de 50 günlük ama ben 20 günlükken başladım hic bise olmadi hatta ısıtıp karnina sürüyorum cok iyi geliyor
Mama işi birazda bebeğe bağlı bir durum fakat bazı noktalarda hassas davranmak lazım…
Oglumda Aptamil ile başladık ,sonuç hüsran meme reddi yaşattı.Çunku sekerli bir yapısı vardı.Kilo alımı çok iyiydi.Ama reddetmesi kötü tecrube yarattı.
Aptamil ile bebelac aynı firmanın.Karistiriyor çogu anne.
Ve Danone şirketler grubunun.Boykotluktan öte,danone ürünlerini asla tercih etmiyorum.
Mamalarda glikoz mu laktoz mu kullanılıyor buda onemli bir husus…
Hipp markası ile bebevita da aynı şirketin, Almanya menşei.
Bebevita daha uygun fakat bahsettiğim konu burada vardı,glikoz ve laktoz farkı.
Bebek reflü ise ,ona uygun mamalar ayrı bir konu.
Ben geceleri 90 cc mama vermek zorunda kaldım ağır bir grip atlattım kullandığım antibiyotik sanıyorum tat değişimine yol açtı halsizlik sinir sütümü bir hayli etkiledi.
Geri döndürmeye çalışıyorum bakalim ne kadar başarılı olabilirim
Ama stres yapmıyorum hiç bir bebek açlıktan ölmüyor hepsi bir sekilde büyüyor.
Her bebişin rızkı bol olsun diyelim
Mamayı deneyerek kendin karar vermeslisin canım bebekten bebeğe çok fark ediyor biz şuan 3 buçuk aylık olduk doğduğunda 2.500 doğdu ereken doğdu sma aldım isah oldu 2.200 düştü hipp aldım kabız oldu şuan Aptamil kullanıyorum çok şükür bı sıkıntı olmadı bebeğin vücuduna göre değişiyor yani
Sma kullanıyorum ama bebeğim çok kusuyor gaz yaptı bende aptamil preseoyu çok önerdiler ona geçeceğim
Doktor bize Aptamil conformile önerdi canım
Aptamil prosyneo bebekte kaka rengi çok koyu yeşil oluyor ben şuan Aptamil Ar kullanıyorum prosyneo ile karıştırıp veriyorum düzeldi kakasinin rengi normal oldu
Ben golden goot kullandım 13 ay itibariyle bıraktık mamayı ama çok iyi bir mama keçi sütlü içeriği anne sütüne çok benziyor tadı bu yüzden meme reddi de yaşamadık tavsiye ederim e bebekde kolayca bulabilirsiniz
Benim gittiğim doktorlar niye öneride bulunmuyor ya gören sadece emzir diyor
Merhaba , bende aptamil kullandım ilk başta ama kilo aldırmadı ve gaz yaptı bence sonra sma aldık oda alerji yaptı vücudun da kızarıklıklar oluştu şimdi doktorumuzun önerisi ile golden goat keçi sütü kullanıyorum kabzlık ve gaz yapmadı şükür bebeğin yapısına göre değişebilir mama içeriği sende deneyerek öğreneceksin , şifa olsun inşallah
Bebeklerimiz için en önemlisi anne sütü ama maalesef herzman yeterli gelmiyor belki kilo alımı iyi olduğu için mamaya gerek gormemislerdir canım benim ikizlerim var hem mama hem anne sütü ilerliyoruz Aptamil kabız yaptı Bebelac Bebelac Gold da hem gaz hem kabız Aptamil conformile önerdi çocuk doktoru o da gaza iyi geldi kabızlık hala geçmedi sma denemeyi düşünüyorum :))
Aynı durumdayız aptamil -aptamil conformile - Bebelac - Bebelac Gold denedim sma 2 gündür kullanıyorum ikizlerden birinde çok kusma oldu ondan mı takip edeceğim
2 aydır sma kullanıyordum doğduğu anda verdiler benim sütün geç geldi az geldi yetmiyor o yüzden smanın biri kabız yaptı biri çok kusma yaptı bizde sonra aptamili iyi diye duyduk ona geçtik 2 gün oldu net birşey bilmiyorum daha yazdığınız konu hakkında da anne sütü çok çok önemli keşke olsaydı kilo aldırsaydı ama ne yazıkki yok ve doyuramıyorum biraz erken ve küçük doğdu haftasına göre olması gereken yere mamayla getirmeye çalışıyoruz daha olmadı ne yazıkki gittiğim doktorlar doğum öncesindeki sorunları ce sonrasındakileri bilemiyor e nabıza sanırım geçirilmedi bu yüzden pek ilgilenmiyorlar
Hepimiz bebeklerimiz için en iyisini isteriz nasip kısmet meme de mama da olsa bı sekilde büyüyecekler sağlıcakla yanımızda onu düşünmek lazım moral de çok önemli yemenize icmenizi dikkat etmenizi öneririm bide bol su bide ben tahin pekmez çok yiyorum tahin sütü artırıp yaglandiriyor diye duydum etkisi vardır illaki benim ikizlerim de 34 haftalık doğdu şu an 3 aylıklar ilk zamanlara göre sütüm var mama da veriyorum ama yemeyince aşırı farkediyor bence