Kızlar bebeğinizin 1ay 23 günlük bebegim banyo yaptırırken sadece vücudunu köpüklüyorum başına su döküyorum ağzına kulaklarina dikkat ederek başına şampuan kullanmaya korkuyorum sizler şampuanla yıkamaya ne zaman başladınız doğru zaman ne zaman
İlk yikamaya basladigimizdan beri dalinle yikiyoruz ben yanliz yikayamiyorum annem yikiyo yoksa bende sampuan kullanmazdim heralde . Bide nekadar dogru bilmiyorum ama 1 sampuanla bidakinede sadece suyla yikanmasi daha iyi oluyomus yani boyle donusumlu
Her banyoda şampuanla yikamiyoruz haftada her gün banyo yaptığını varsayarsak 2 kez falan kullanmak yeterli. Ben ek gıdaya geçtikten ve kızım hareketlenip her yere elini vücudunu değiştirmeye başladıktan sonra daha sık kullanmaya başladım çünkü çok fazla kirleniyor. Bizde uni babynin saç ve vücut şampuanını kullanıyoruz
Hiç korkma gözüne gelse de sorun olmuyor ilk günden beri kullanıyoruz saçından sonra yüzüne de değdiriyorum hiç problem olmuyor
Bana hemşire şampuanı haftada 1 kullanman yeter demişti konak yapar diye ama zaten konak kendiliğinden oluyor 2-3 günde bir banyo yaptırıyorum ben tek yaptıramadığım için annem geldikçe yaptırıyoruz haftada 1 şampuan yapıyorum
Ben başlarda 2-3 yıkamada bir şampuan kullanıyodum vücudu da dahil. 2 sadece suyla 1 şampuanla yıkadım. Ek gıdadan sonra her seferinde şampuan kullanıyorum