Bu durumu yaşayan var mı?
Vajınal yapısıklık kapalı oranın açık olması lazım dedı her bez defısımınde masaj yaparak orası açılıyor dedı
Benim bebeğimede dedi çocuk doktoru krem veriyorlar düzeliyor demişti ben başka bir doktora daha gösterdim çok hafif dedi krem kullanmaya gerek yok dedi
Bızede krem vermedı sadece her bez degısımınde masaj yapın dedı . Sızın bebegınız kaç aylık ? Ve gectımı sızde ?
7 aylık bebeğim geçmedi büyüdükce düzelir dedi doktor çok hafifmiş krem kullanmayida çok önermiyorlar ama dikkat edin çiş orada birikmesin kalırsa Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olabilir benimki hafif olmasına rağmen oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldık
Ayyy çok gecmıs olsun Sizede
insallah olmaz çok dıkkat edıyorum ama bılmıyorum inş bu surecıde atlatırız hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım sizede geçmis olsun Allah yardımcın olsun elbet geçer canını sıkma banyo yaptırırkende masaj yap suya oturttur oda iyi geliyormuş
Tam olarak neresi kapalı. Bizim komşumuzun bebeğinin doğuştan vajina girişi yani adet gordugumuz yer kapalıydı ameliyatla açtılar .
Saol canım amin inşallah ![]()
Allah beterinden korusun
Dedıgını bu banyoda deneyeyım
Sizin dedıgınız sekılde yıgenım oyleydı cerrahi işlem yaptılar kesi atarak açtı doktor . Bızım o sekılde degıl çok şükür yapışıklık var . Masajla duzelır dedı doktorumuz .
İnşallah
Allah çırkın dert vermesın gerçekten bunada şükür ![]()
Bunu biz anlayabilir miyiz yani bir uzman olmadan anlamak mümkün mü acaba
Bunu anlamanız için burda açmadım konuyu , bu durumu yaşayan anneler var mı ? Onlar da süreç nasıl ilerledı fıkır alısverısı için konuşuluyor zaten .
Siz beni yanlıs anladınız veya ben yanlış sordum sanırım benimde kızım var acaba bizde de var mıdır diye şüphelendim
Sorun degıl inş yoktur doktorunuzla bır görüşün yada kontrolünüzde baksın .