Merhaba kızlar bebegine su veren var mi? Benim bebegim 5 ay 7 günlük bu gun denemek icin kasıkla su verdım sankı uzun zamandır su ıcmek istiyomus gıbı içti
Biz de 5 aylık olduk ben 4,5 ayından beri veriyorum yani vermeyin diyorlar ama ben veriyorum içiyor gayet de güzel diğer çocuklarında da mesela doğduğu günden beri hep su verdim hiçbir şey de olmadı problem olmadı
Ben de veriyorum 4 aydan beri içi yanmış gibi içiyor. Gunde 30 ml iciyorum
Bnde içeriyorum 2. Aylık olduğundan beri yazın dı bide bi sıkıntı olmaz ya şuan 6 aylk
Su içirmeyin demelerinin sebebi böbrekleri hassas ve küçük olduğu için zaten sıvı olan anne sütü veya mama içerisinde su olduğu için bir de ekstra suyla böbrekleri yormayın diye. Ayrıca midede gereksiz yer kaplayıp süt veya mama alımı azalmasın diye. Ben mantıklı buluyorum bu yaklaşımı. Anne sütü zaten su gibi. Mama da aynı şekilde zaten su ile yapıyoruz. Ne gerek var çocuğun midesinde gereksiz yer kaplamaya? Böbreklerini su ile yormaya
Katılıyorum. Ben doktor su ver diyene kadar vermedim. Bişey de olmadı. Ölmedi yani susuzluktan bebeğim.
Bn yeni tattirmaya basladim icmedi pek sevmedi
Arkadaslar herkesin anneliği kendine, herkes elinden geldigince en iyi bildigini yapmak istiyor, anliyorum. El kadar bebeklere, zaten bir omur yiyip icecekler zararlari bu kadar anlatılırken su vermeyi, yiyeceklerin suyunu agzina surmeyi, erkenden ek gidaya geçme cabasini anlayamiyorum. Su verdiniz simdi bir şey olmadi ya yarin bugun bir sorun olsa deger mi?
Bizimkide öyleydi şimdi su aşığı çok seviyor
Aslıda doktorlar net olarak vermeyin demiyor. 6 aydan sonra su vermeye başlanır ama çocuğun isteğini dikkate alın su içme talebi varsa verdiğinizde iyi geliyorsa süreyi erkene çekebilirsiniz diyorlar sakıncalı değil 4 ayda da verilmesi.