Bebeklerimize Okuduğumuz Kitaplar 📖

Hadi bebeklerimize her ay okuduğumuz ya da incelettiğimiz kitapları atalım da fikir olsun hepimize :star_struck:

Read Book Club GIF

1 Beğeni

Biz bu ay bu kitapları inceledik ve hala da inceliyoruz büyük sorular kitabını. Çok sevdi. Diğer hikaye kitaplarını da dönüşümlü olarak her uyku öncesi okumaya çalışıyorum düzenli olarak :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yok mu bebeğine kitaplar okuyan ? :thinking:

2 Beğeni

Ben okuyorum en son kardan adamı okumuştum o ladar dikkatli dinliyor ki çok şaşırdım :grin: ee birazda okulda öğrendiğimiz tekniklerde dinlememek elde değil :sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Hatta babası dedi ben okuyacam ver verdim aynı büyük insana okur gibi maraton okudu dedim çekil işi ustasından öğren o bile oturdu dinliyor hahah :sunglasses::grin::grin::grin:

2 Beğeni

Ne zaman başladınız kitap okumaya ?

1 Beğeni

Ahahahah ayy ne güldüm :joy::joy: Benim eşim de öyle. Ben böyle sesimi değiştirerek, o anı canlandırarak, sesimi bazen alçaltıp bazen yükselterek okuyorum ama eşim dümdüz okuyor :joy::joy:

1 Beğeni
  1. ayda başladım ben
1 Beğeni

Annemde kardeşime senin gibi okuyor hep :smile:nasılda içten okuyorsum anne diyorum

1 Beğeni

Anladım o zaman ben de başlasam iyi olucak

2 Beğeni

Bence de başlayın :blush:

Olmaz olur mu şimdiye kadar boyu kadar kitap bitirdik diyebilirim :joy:

Bu aralar keloğlan serisini okuyoruz

1 Beğeni

Herşeyi ağzına götürme zamanlarındayız ağzına götürmeye çalışmaktan dinlemiyor bide alıp yırtmaya çalışıyor artık yırtılmayan kitaplardan almayı düşünüyorum mini boy