Bebeklerın anlık fotosunu atar mısınız ?👣

Kiz gorumcem hamileyken eve papagan getirdiler 1 hafta durdu sonra bebe dogdu saclari papagan kafasi gibi havada hep der papagana bakdimda oldu diye :joy: bi kac ay oyle gezdi. Anne saci dokulunce duzelir canim bizimkinin simsiyahdi saci dokulmeye baslasi yeni gelenler koyu kahve. Resimde belli olmamisda :grin:

1 Beğeni

Hahha bende kıprı sevmıstım aklıma o geldı acaba ondan mı :joy::joy::joy:bızımkı de oyledı sacları cok sıyahdı kahverengı oluyır ama sacta hıc dokulme yok. Bakalım zamanla dokulecek mı 1,5 ay daha beklerım dokulmese keserız .

Dun bnmkı de oyledı hep kucakta gezdı calpol varsa 1 cay kası ver atesı olmasa da ver ben onu verınce susmustu.

Hahaha olabilir bak :grin: iyi massallah dokulmuyosa ablasininda siyahdi dokuldu sari cikdi bu ablasi gibi olmuycak heralde gozleride koyu mavi ablasinin acik mavi babaya cekmis heralde​:grin:

1 Beğeni

Verdim canim uyudu zar zor ac ac yatti valla

1 Beğeni

Ya bu saçlar ne maşallahhhhhhh

2 Beğeni

Tesekkur ederiz teyzesi :smiling_face:

2 Beğeni

Bakalım bnm ılk bebek ne olacak bnde merak edıyom kı senın kızın gozlerı gorukmuyor kı boncuk boncuk :joy::speak_no_evil:gozlerıne bakayım dedım de ay bende renklı olsun dıy cok ıstıyordum ama olmadı kahverengı bnmkınjn gozlerı kızım cok cok tatlıs ama yaptıgım hıcbır sey ıse yaramdı ayva yedım gamzelı olsun dıy olmadı renklı gozlu olsun dedım baba tarafı renklı ama yok oda olmadı sonuc bu cımcıme ortaya cıktı

6 Beğeni

Üçüncü ayda dökülüyor

1 Beğeni

O zamn son 1 ayımız kaldı :grinning:

Oyyy tospikk seni massallah kizz . Valla esim tarafinda yok mavi goz benim tarafda bi ben kizim dedem var gerisi kara bide bu kucuk oldu iste. Ayvayi bende yedim ilk hamilelikde olmadi :joy: evim gunes almiyo karanlik o yuzden net cikmamis gozu dur esimin telden cekdigim var atim

1 Beğeni

Anam 1 kız getır de yıyım sunu masAllh pek tatlıs .:smiling_face_with_three_hearts:

Ohh ye teyzesi tabi :grin:

1 Beğeni

Ablasının gozlerde cok guzel kız nasıl dogurdun bu guzellıklerı :joy:bende ıstıyom bı tane :joy:ama bnm kızın hakkını yemeyım benım kızım da pek tatlı ablası ⚘:smiling_face_with_three_hearts:

Bacim valla şans iste diyom ya ailede maviş yok dedem ben bide kizlarim olacak olunca oluyo iste. 2. Olur belki kiz ailede var diyon. Senin kizda pek guzel massallah canim rabbim esirgesin yavrularimizi

1 Beğeni

Amın amın belkı zamanla esımın gozlerıne benzer onunkı hafıf elamsı bakalım suanlık kahverengi ılerde ne olur . Amın amın rabbım korusun​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

3 Beğeni

3 Beğeni

Oy maşallah kuzuya afiyet olsun kaç aylık

1 Beğeni

Teşekkür ederiz :bouquet: 10 gün sonra dört aylık olacak ona vermedim acıydı sofraya oturtunca çok seviyor