Bebeklerın anlık fotosunu atar mısınız ?👣

Benım kızce⚘ en sevdiği yatış şekli :speak_no_evil::sweat_smile:

9 Beğeni

Oy maşallah saçlara bak hele​:heart_eyes:

1 Beğeni

Tummy time yaptırmak isteyen anne grevde olan bebek​:sweat_smile: asla kaldırmıyor kafasını

5 Beğeni

Benimki de kaldırmak istemiyor elini emiyor sonra ağlıyor​:smiley:

1 Beğeni

Bizimki de aynı çözüm de bulamadım 4 ay 1 haftalığız yapmıyor tummy time

1 Beğeni

Bizde aşıdan geldik azıcık mutsuz uyuyoruz​:heartpulse:

5 Beğeni

Bizde 70 günlük olduk yüzüstü durmayı sevmiyor nasıl istiyorlarsa öyle yapıcaz artık keyif onların​:smile:

1 Beğeni

Oyşş saçlara bak maşallah bebişe

1 Beğeni

Ay Allah’ım büyüdük de yağmurluk giydik :face_with_peeking_eye::cherries: 3 ay 13 günlük

6 Beğeni

Sacları ılk dogdunda da boyledı 9 ay boyunca mıde yanması ve bulantısı cekmıstım nedenı buymuş:sweat_smile:

1 Beğeni

Hahah cok tatlıs benım kızmdun 2 aylık oldu . Ve 5 gunlukden berı tummy tıme yaptırıyom :speak_no_evil::sweat_smile:sımdı fln kafasını baya tutuyor ve cok sevıyor .

Ay kızlar bebeklerımız ne kadar da tatlış :smiling_face_with_three_hearts:hepsı bırbırınden guzel :star_struck:zaman ne cabuk gecıyor kızce buyudukce sadece bunu anlıyom .

Allahimm saçlaraa bakk massallah kiz bizimki yuz ustu durmayi hic sevmiyo

1 Beğeni

An itibariyle tadımlıklara başladık :slight_smile:

6 Beğeni

Aşı olduk bugun 3 tane çok huzursuz çok agliyo :smiling_face_with_tear:

7 Beğeni

Benım bebwk de sırt ustu durmuyor :sweat_smile:o yuzden emzırırken cok zorlanıyom her bebegın huyu suyu farklı :crazy_face:

1 Beğeni

Ay senın kız da pek tatlıymıs masAllh :smiling_face_with_three_hearts:⚘Bız dun olduk ıkısını ve bacagının tekı sıstı bnmkı de huzursuz . Buz akusu koyuyorum bacagına

Ay suana. Bah ya maşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Sacları hep kıprı gobı dık duruyor bu gıdısle keseceğim belkı ıner :crazy_face:

Her bebek farkli aynen canim degisik degisik huylari var :face_with_hand_over_mouth: cok agliyo 2 dk sakinse 5 dk agliyo boncuk boncuk yaş dokuluyo gozunden valla amann . Bakar oluyom bende siserse buz koyarim

1 Beğeni