arkadaşlar bebeğime neler almam gerekiyor tam olarak net gerekli gördüğünuz sürekli kullandığınız neler var ilk defa anne oldum ve çok bilgim yok.
suluk, emzik vs herşeyi yazabilirsiniz.
Benim en çok iyiki aldım dediğim ve devamlı kullandığım iki ürün reflü yatağı ve emzirme yastığı
Birde göğüs kalkanı kesınlıkle alınmalı gümüş kapaklara o kadar para vermeye gerek yok göğsüm hıc yara olmadı
Bebek ihtiyaçları için bence,
emzik ve biberon çok almıştım hepsi elimde kaldı kullanmıyor çünkü o yüzden ilk etapta emzik ve biberon ne olur ne olmaz diye sadece 1 adet alınmalı
Yeni doğan kıyafet max 3 takım alınmalı geri kalan 0-3 ay olmalı yeni doğanı çok giydiremiyosun malum, hele şimdiki aklım olsa herşeyi çok büyük alırdım büyüğe çare var kolunu ayağını katlayıp giydiriyosun ama küçüğe malesef yok benim hamilelikte aldığım herşey hemen hemen 1 kez anca giydi hep yenisini aldım malesef ki bence yapılan ürünler hep küçük ya 2 aylık bebeğe 0-6 ay alıyordum anca yani ayrıca beden olarak 6 ay yazıyosa üründe o 6. aya girene kadar ancak kullanılıyo demek bence
Kiraz çekirdeği kemeri benim pek işime yaramadı malesef onun yerine havlu ısıtıp koydum karnına
Kanguruyu kesinlikle daha uygun fiyatlı alırdım yeni doğan özellikli çünkü büyüdükçe girmek istemiyor içine
Bebek arabası portatif olmalı küçük kabin boy tek elle katlanır travel sistem çok hantal bebek ağırlaştıkça ezziyet geliyo sürmek taşımak
Reflü yatağı çok iyi bencece
Emzirme yastığı da iyi ama ben pek kullanamadım emzirirken onun yerine bebek yastığı koyuyorum bacağıma
Emzirme örtüsü ama düz kumaş olanlar kullanışsız onun yerine elastik olanlar çok iyi
Bol bol müslin örtü çok ihtiyaç oluyo
Ağız mendili de bol bol
Yorgan battaniye alınmamalı bence aldım hiç kullanmadım onun yerine uyku tulumu alınmalı
Fisher price uyku arkadaşı almıştım beyaz gürültü çıkaran hiç kullanmadım sevmedi oğlum almazdım onu
Süt sağmak gerekiyor bazen kesinlikle giyilebilir süt pompası en güzeli diğerlerine para vermek boşa işkence çünkü kablolu sağım yapmak
Ben gümüş kapaktan çok memnun kaldım yaralarımı çok çabuk iyileştirdi hatta oğlum hala ısırıp yara yapıyo krem sürmeden onu takıyorum 2 güne düzeliyo
Çocuğa çok kalın şeyler almamak gerek bence bide sevmiyolar isilik oluyolar hemen
Örgü yelek almıştım hiç giydirmedim zaten ince body giyince terliyo
Ana kucağı da çok önemli bence ama 13-15 kg kadar taşısın
Piyanolu oyun halısıda gelişimi ve oyalanması için çok iyi
Aklıma gelenler bunlar cnm
Şunu da ekleyeyim ana kucağı alırken bence hemen pahalı bir şey alınmamalı ben elektrikli sallananlardan çok çok istemiştim ama arkadaşlarımın bebişleri üzerinde durmamadigi için sonradan vazgeçtim normal bir ana kucağı aldım ve iyi ki de normal almışım arkadaşıma gittiğimde elektrikli sallanan ana kucağına koyuyorum kızımı kesinlikle durmuyor bunu da bence deneyerek alınmalı
Ayrıca kıyafet konusunda arkadaşa katılıyorum ama şöyle ben de çok kıyafet alınmamalı çünkü Çocuk beklediğimden kilolu doğabilir veya beklediğimden zayıf doğabilir mesela benim ilk oğlum çok kilolu doğmuştu yeni doğanların hiçbirisi olmamıştı kızım daha minnak doğdu ama boyu çok uzun doğdu o yüzden bence minik kıyafet alıp ihtiyaç oldukça alınmalı diye düşünüyorum Bir de bebek bezi de stok yapma sakın onda da mesela ilk Gebelmde bir numarayı en fazla on gün kullanabilmiştim şu an kızımı doğum yaptım 35 gün hala bir numara kullanıyorum yani hiç belli olmuyor
Islak mendil pişik kremi hep kullanılan bebek ürünleri nekadar buyurse buyusun yaşına kadar kullanılıyor.
Ana kucağını iyki almışım heryere yanımda götürüyorum. Kabin bebek arabası çok kullanışlı. Akıtmaz suluk kızlarıma almıştım oğlumada alıcam şimdi. Bezleri hesaplayarak almıştım ama oğlum çok hızlı kilo aldı keşke stok yapmasaydım. Bende oyuncak arayışındayım şimdi oğlum birşeylerle oynamak istiyor 5-6 aylar için dikkatini çekecek sesli ışıklı oyuncak bakıyorum ama içime sinen bulamadım önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum
Oyun halısı da bakın bence. Sesli de olur düz ucuz bir şey de olur ama muhakkak olsun. Ben 2 aylık bebeğimi üzerine koyup ev işlerini çok rahat hallediyorum o da çıngıraklı sarkan oyuncaklarla oyalanıyor. En az 15 20 dk idare ediyor beni
Fisher price masalcı tırtıl , bondigo piyanolu balık dişlik çıngırak olabilir
fisher Price in piyanolu var çok güzel
Bunlara bakıcam canım teşekkürler