Bebeklerin saçı kesilmeli mi?

Kızlar bebeğim 2 ay 10 günlük sizce saçını kesmeye gerek var mı?

Ben kestim canım. Saclari dokulmeye basliyor belli zaman sonra ve surekli elleri ağızlarında oldugu icin ağızlarına götürebiliyorlar.

Ne kadarlikken dokulma başladı birde tamamen mi kestiniz jiletle

Benim bebegkmin de saçları dökülüyor ve ağzına gözüne giriyor sürekli saç. Kestirmek istiyorum ama nasıl kesecegimizi bilmiyorum çok küçük. Siz neyle kestiniz

Biz 6.5 aylık olduk bazen keselim diyorum sonra kıyamıyorum 1 yaşından sonra kestiririm galiba.

Kesme ya çok güzel saçları :heart_eyes:

Bana da çok güzel geliyor ama herkes saçı dökülecek diyor o yüzden kafam karıştı

1 Beğeni

Biz 20 günlükken kestik isirik çok oldu diye sıcaktan

Geçen gün eşimin kuaförünün önünden geçtik hadi gelmişken kestirelim dedi gidiyordum son anda vazgeçtim saçlarının ucu kıvrılmaya başladı sanki dalgalı olursa hiç kesmem :smiling_face:

Bizimki dökülüyor 4 aydan beri ama azalma yok saçlarında yenileride çıkıyor bence. Bariz bi şekilde dökülürse bazen kafanın arka kısmı tamamen dökülüyor çünkü öyle kestir.

Hmm tamamen dokulmezse kesmem o zaman belki kısaltırim .

Aynen kıvrılcak gibi duruyo rengi felan da çok güzel valla uzasın büyüdükçe uçlarından siz alın rengi yumuşaklığı gitmesin

1 Beğeni

Oğlum 3 buçuk aylık oldu kestirmeyi düşünmüyorum biraz daha uzasın :smiling_face:

Tamamen kestim. 3 aylikken basladi dokulmeye bende komple kestim

Havalar sogudu bence acele etmeyin, biz 1yaşında kestik