Bebeklerin takintilari

18 aylık oğlum var sürekli arabaların tekeriyle oynuyo çamaşır makinesini izliyo sosyalligi güzel göz teması var isminede bakiyo ama konuşması çok yok baba dede diyi bazende mama sizce bunlar normalmi

Bence gayet normal benim kızım da 6. Ayından itibaren dönen bir çıngırağı var onunla oynar bisikletini tekeriyşe oynar ufak çekmeli itmeli arabalarının tekeriyle oynar diğer şeylerle de oynar da oynuyor yani elleriyle yeni şeylere yöneliyor makina konusunda bir şey diyemem benim makina dolap içinde görmedi daha öyle

Bugun aynı sorunu yasadık 16 aylık sureklı makına çalışırlen izlemek istıyor buyuk ıhtımal seslı oldugu için dikkatını çekiyor bır sorun yoktur bence merak etmeyın. Bazı donem bazı seylere takıntılık yapabılıyorlar bizdede bir tek baba mama su diyor başka kelıme yok

1 Beğeni

İnşallah sagolun

Benimki 8 aylık geçen gün ilk defa çamaşır Makinesini çalışırken gördün hayretle izledi baya ilgisini çekti sanırım normal bir şey

1yasindan sonra oyuncakları amacına göre oynamalı arada yapıyorsa sıkıntı yok tabi ama sürekli yapmaması gerek birde mümkün oldukça izin vermeyin çamaşır Mak izlemesine arada benimde izleyesim geliyor ,:sweat_smile: ama iyi bişey değil bebek için kuzenim psikolojik danışman rehberlik öğretmeni o söylemişti büyük kizida şuan 7-8 yaşında küçükken oda izlermiş ama izin vermezmiş benim oğlumda hep yapıyordu tekerleri döndurtuyordu yaptırma dedi kuzenim şuan arada sırada yapıyor genelde sürer gibi yapar öyle yapınca arabayı sürer gibi yapın surdutmeye çalisin @Esssra

Ya çok fazla kasmaya gerek yok bir şeye ilgi duyuyorsa o şeye engel olmamalıyız. Çamaşır makınasını tabıkı izletmıyorum sadece çalısınca yanına gıtmek istıyor yuksek sesli oldugu için gitmesi normal degılmı ? Oyuncaklardan bahsetmedık zaten sadece bazı dönem bazı seylerı tekrar tekrar yapmak istıyorlar hoşlarına gittiği için. Cevabı bana değil konu açan arkadaşa verecekmişsiniz heralde oda yanlış olmus​:+1:

1 Beğeni

Ayy çok pardon canım evet sana yazmadım ben arkadaşa yazdım tabi ki ara ara yapmadım da sorun yok arkadaş sürekli demiş sana degilki canım kusura bakma

1 Beğeni

Aynen sürekli tekerlekle oynuyo dönen şeyleri seviyo yada eline bişey alsa onu donderiyo otizmden korktuk bugün çocuk doktoruna teşhis için yaşı çok küçük dedi ama TV telefon vermeyin bol bol konusun oyunlar oynayın dedi