Bebekleriniz Gece uyandığında besliyormusunuz?

Gece her uyandıgından ilk göğsünğzğ mü teklif ediyorsunjz yoksa uyutmaya mı çalışıyorsunuz 8 ay . Yani gece beslenmeyi kesmek için erken mi

Süt veriyorum içiyor eger içmezse uyutuyorum

3 aydan itibaren gece beslenmesi kesilebilir. Bazı doktolar 6 aydan sonra mutlaka kesin diyor

1 Beğeni

Sağolun deniyim uyarsa

Once uykuya dondurmeye calisiyorum, emzigi almazsa ve aglarsa emziriyorum.

Cok erken degil mi? Benim bildigim 7. aydan sonra artik gece beslenmesine ihtiyaç duymuyorlar, 1 yasindan sonra da mutlaka kesilmesi gerekiyor.

1 Beğeni

O bebeğe de bağlı biraz benimki 40 indan beri gece beslenmiyo kendisi talep etmiyor yani uyanmiyor bile çoğu zaman

1 Beğeni

Teşekkür ederim bende deniyim o şekilde

Benim bebeğim 40 ı çıktığından beri gece beslenmiyor. Versem de kabul etmiyor.

1 Beğeni

Emziriyor musunuz yoksa mamayla mi besleniyor?

Benim kızım 9 aylık hala gece 2,3 gibi mama yapıp veriyorum yiyor da acıkdığı için uyanıyor çünkü. Eğer sürekli uyanıyorsa vermeyin çünkü açlıktan değildir o. Kızım bir kere uyanıyor ondada mama içip uyuyor doktoruna sorduğumda acıkdığı için uyandıysa ver dedi isteyen bebekden kesmeyin demişdi.

1 Beğeni

Merhaba ek goda nasıl ilerliryorsunuz ölçü tutuyor musunjz

Hiç mama vermedim emziriyorum

Ne mutlu o zaman, hem gun icinde yeterli kaloriyi aliyor hem de geceleri meme perileri gelmiyor demek :slight_smile: darisi bizim meme asigina…

1 Beğeni

Rabbim sizede hayırlı ve bol bereketli uykular nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

6.ayda kestirdii bize doktor gece beslenmesini

1 Beğeni

Nasıl kestiniz acaba biz 7 aylığız sürekli uyaniyor

1 Beğeni

Nasıl yaptınız ki

İlk başlarda kendi talep ederse ver dedi doktor onun harici verme dedi. Bende o istediği zamanlar verdim gece uykusunu çoğunlukla uzun uyuyor zaten uyanırsa kandirmalik azıcık mama yapıp veriyordum o zaten içerken onu daliyordu istedigi zamanlar. Sonra zaten o talep etmemeye uykusunu bolmemeye başladı mama için. Bazen de istese de vermemeyi denedim öyle öyle tamamen kesildi.

Uyanıkken emzirirseniz sürekli meme için uyanır. Uykusunun arasında emzirinki meme için uyanmasın. Eğer uyanırsa emzirmeyin uykuya dönmesini bekleyin

1 Beğeni