Bebekleriniz Kaç Aylık?

Cok teşekkür ederim :folded_hands:

:partying_face:

1 yil 7 aylik olduk

8 ay 3 hafta 2 günlük oldu kızım

1 yil 7 ay 2 gun

Bir maaşallahınızı alırız :smiling_face_with_three_hearts:

Bu vesileyle foruma katıldığım günden beri desteklerini, ilgisini, arkadaşlığını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :smiling_face_with_three_hearts:

Doğum günü fotoğrafları yarın :heart_eyes:

5 Beğeni

13 ay 28 günlük

1 yil 10 aylik

22 aylik tam 2 yasimiza az kaldi

11 aylık oldu benim baldan tatlı oğlum

1yaş 11 gün

7.700 kg 73 cm boy

Anne sütü devam ek gıda eh işte mama başlandı

Kelime yok

Alkış yapıyor el salliyor

Desteksiz yürüyor

Heryeri dağıtıyor çöp kariştirmaya bayılıyor

2 Beğeni

1 yıl 3 aylık

Boy 80

Kilo 13.500

Yürüyor koşuyor koşarak sariliyor

Anne baba dede nene anne süt anne meme gel yiğit Alo dede kedi köpek inek koyun sesi cikariyor halay oynamayı çok sever sutlolik birisi

1 Beğeni

Bebegim erkek

11.ay 2 haftalık olduk

Boy 73 kilo 9300 g

Baba meme gel diyor

Alkış yapìyor dans edmeyi ve müsik dinlemek ve kitap okumam vok hoşuna godiyor bazen oda okuxor hatta minik bi Video eklerim olursa

4 dişi cikti 1 aydır hiç uyumuyor dişlerini den dolayi cok huysuz ve mız mız gece saat başı uyanıyor sabah 5te uyaniyor ve bi daha uyumuyor

Emekliyor ve her yere tırmaniyor mutfak dolapları karıştırmayı vok seviyor

Her gün güzel seylerle gözlerimizi aciyoruz :hugs:

1 yaş 53 günlük

Yaşında 73 cm 8750grdi

Anne sütü ve canı isterse ek gıda çok iştahsız ne versem kafa ceviriyo bizimkine mama yazsalar bile hayatta içmez

Anne baba dede anneanne aba del ditti al aba ver diyo

Seri şekilde emekleyip bı yerlerden tutunup yuruyo day day duruyo bu ara 2 aya kalmaz yürür gibi abilerine göre herşeyi biraz geç yapiyo

Üst 4 alt 2 disi var

Alkış yapiyo bay bay yapiyo gel gel diyo hem sözlü hem eliyle cee oynuyo bu ara kovalamaca oynuyoruz çok seviyo

1 yaş sonrası kucak bağımlısı oldu sanki kıçında düğme var yere koyunca basiyo çığlığı

Bu ara 11 gibi yatınca geri uyanıp 3 e kadar oturuyo​:yawning_face: genel olarak 3 4 saatte bir uyuyo 10 dk bile uyusa 3 saat bekliyo

Sar makarayi söylerken tıp yapiyo ellerini dolandiriyo

Eline mendil verince halay cekiyoruz beraber

1 yaş kontrolünde demiri eksik çıktı ilaç kullanıyor 1 ay sonra kontrol var bakalım ne diyecek

Bizimde öyle tüm değerleri düşük hatta nerdeyse hiç yok 2 hafta sonra sonuca gidicez

1 Beğeni

Canım aklıma şey geldi emilim bozukluğu olabilir mi doktor bahsetti mi hiç? Çölyak gibi. Yoksa direk iştahsız yemediği için mi böyle

Çölyak gluten hassasiyeti diye biliyorum öyle bi sorunumuz yok şükür bu yemek istemiyo sadece emiyim diyo yemeği canı isterse bı kaç kaşık anca aliyo bizde sadece Demir düşüktü onu da ben yanlış veriyomusum ondan galiba bide çok unutuyorum 3 4 gün vermedigim oluyordu şimdi düzenli veriyorum bakalım sonuç ne olacak

Bebeğiniz kaç aylıkken yürümeye başladı

Bebeğinizin kilosu için bir doktora gittiniz mi

3 ay 5 günlük

7kilo 200 grm

Boyu 61cm

Anne babaya sesli gülücük gözle nesneleri takip etme anneyi tanıyor çıngırak tutuyor hem sırt üstü hem yüz üstü başına tam şekilde kaldırıyor

Anne sütü çok fazla emmiyor mamadan devam

Fazla ağlama ve huysuzluk son hızla devam