Bir yaşına girdi bı kaç gün sonra yürüdü
Ben 7 yıl demir eksikliği ve kan düşüklüğü yaşadım doktor endoskopi yaptı çölyak olabilir dedi . Sonra emilim bozukluğu dedi. Çokta zayıftım. Sonra midemde helikobakter pilori pozitif rahatsızlığı çıkmıştı. Mide kanserine yatkınlığım var tedavi görülmezse diye. Ya o yüzden dedim. Emilim bozukluğy ya da çölyak olabilir. Mesela kssinlikle etle süt ürününü bi arada verilmemeli. Yoğurt , ayran vs. O besin emilimini engelliyor . Tüm değeri öldürüyor doktorum demişti.
Benm kızımda 1 yaş 1 aylık daha yürümüyo erken doğdu 36 haftalıkken kızımda biraz kilolu hep kilosuna bağladım yürümemesini maşşallah sizin bebeğiniz de güzel kilosu yürüyor diyince merak ettim ne zaman yürüdüğünü allah bağışlasın![]()
Yürümesi içinde teşvik ediyorm ama zorlamak ta istemiyorum ayakta duruyo ama göğüsü ileri gelip düşüyo adım atmıyo zaten ellerinden tutup yürütüğümde parmak ucunda yürüyor emekle mıyor da popo üstünde gidiyo oda oda geziyo koltuğa tutunup kalkıyo o kadar
Ayy maşallah biz 1yasindayiz 7.750kilomuz
Benim oğlan tutunmaya başlayınca emeklemeyi unuttu daha hoşuna gitti e mutfakta olunca ebeleme oynuyorum daha heveslwniyor yani bence genetik benim yeğenim bir yaşını geçti emeklemedi birbucuga yakin emekledi yürüdü konuşma da öyle genetik olabilir benim eşime çekmiş oğlum inandci inadci beş litrelik su şişesini sürükleyip getiriyor açıyor yani ne diyim babası yedi camiden kovmuslar
Ayakta duruyorsa düşüyorsa kaldırma kendi kalksin dışarda düşüyor elimi ellemiuor ağlıyor bide üstüne kendi parmağını getiriyor op diyor
Ne yazdın ![]()
Emilim bozukluğu olabilir falan yazmişsinsin ben bana dedin sandım @Blmr cevap vermiş ona demişsin diye geri sildim ![]()
Yok ben sana yazmıştım zaten![]()
![]()
Onun tanısı için hangi Doktora gittin acaba?
Ben dahiliyeye gittim. Dahiliye hematolojiye gönderdi. Hematoloji çok derin araştırıyor o istedi testleri o da genel cerrahiye göndermişti endoskopi için. Ama araştırmayı yapan ve teşhisi koyan hematolojiydi
Teşekkür ederim
bir arkadaşım da neler yaptı alamadı da söyleyeyim bir![]()
Helikobakteri bende de var gastrit yapiyormus o mide ağrısı oluyo strese falan girdiğim zamanlarda ..ben büyük çocuğu götürdüm endokrinoloji test yaptu büyüme hormonunu vücut çok az uretiyormus ilc vermedi takip edelim dedi
Şuan 15 aylık olduk
Rica ederim
ama hematolojiye kansızlıktan dolayı gönderildim dahiliye gönderirse uygun görürse gidebiliyor normal şekilde randevuya açık değiller diye biliyorum.
O verdiği 15 günlük ağır antibiyotikkeri içebilmiş miydin
Evet öyle İmiş. Ben ileteyimde artık ne yaparsa![]()
@Cesurummm bebek ay güncellemesi ile kaç aylık konu başlığı ne alaka o kadar aynı konu varken iki farklı konuyu neden birleştirdin acaba birde geçen yılın konusu ne alaka @admin