Bebekleriniz Kaç Aylık?

Benimde dıkkatimi çekti biraz saçma olmuş bu

Canim konu 500olduktan sonra kapatiliyor aynı konudan varsa birleştiriliyor.

Dediğin gibi Aynı konu çok olduğundan birleştirme kolay bitmiyor. Hatice hanimi etiketlemişsin zaten o ayni konular birleşsin dedi,kendi başımıza yapiyoruz.bazen birleştirme duruyor google için.o zaman birleştirme ve s.durduruluyor.sana özel bişey değil.

Bana antibiyotik falan vermemişti mide şurubu hapı verdi sadece

Seninki pozitif değildir o zaman. Benimki pozitifti. 15 gün bi antibiyotik tedavisi görüyosun 4 tane farklı ilaç. 2.gün bırakmıştım. Kemoterapi alıyormuşsun kadar ağır bir ilaçtı. Kus kus ölmüştüm. Asla unutmam o ilacı. Ama sonra noldu dişim apse yaptı. Dişçiden çok korkarım gitmedim. 8 kere apse yaptı 8.cide çenem kitlendi. Acile gititk. İltihap beynime akmaya başlamış . Yatış verdi. Tam 8 gün yattım. Serumla 8 gün boyunca ilaç verdi. O ilaç bana o mide için verdiği ilaçtaki yan etkileri yaptı hergün kustum ama o kadat ağır olmadı çünkü seruma hafifletici ilaçta koyuyolardı . İlacın ismini sordum o ilaçla aynı ilaçmış. Takdiri ilahi Allah iyi edecek ya illa. Dedim benim böyle bi problemim vardı acaba tahlilkerde ona da baktırabilir misiniz düzeldi mi bakalım dedim ve hastalığım iyileşmişti :grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Onu biliyorum ama aynı konuları birleştirisin mantıken aynı konuda açılan bir çok başlik var

Demi aynı konu olsa neyse demiş aynı konu varsa birleştiriliyor da aynı konu değil ki birleştiriyon iki konu da birbirinden bambaşka 500 olunca kapanıyor demiş ben konuyu daha dün açmışım :sweat_smile:

1 Beğeni

Henüz bikac saatlik​:face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

@Havvanur hoş geldin canm yenimi doğum yaptın

@Havvanur Aramiza hoş geldin canım :hibiscus: doğumun hayirli olsun bebiş kizmi erkekmi :heart_eyes:

Endoskopi yaptırmıştım ben helikobakterpilori var deyip kreon diye bı ilaç yazmıştı bunu içince diskiyla atıyorsun dedi ama ben ilacı içmemiş tim içinde domuz pankreasi varmış diye ..yediklerime dikkat ettim gaviscon şurup kullandım 2 ay duzenli sonra geriledi bendeki ..şimdi çok stres yaptığımda yada üzüldüğümde midemden sırtıma bıçak gibi saplanan bı Ağrı oluyo nefesimi kesiyo boğazımı biri sıkıyormus gibi agriyo gören kalp krizi geçiriyorum sanir. şurubu içince rahatliyorm

18 ay 14 günlük

Gastrit çok ağrı yapıyor midede. Yediklerine dikkat et geçmiş olsun . Benim o heliko gidince gastritte yaşadığım problemlerde gitti. O da geçti mi nolduysa. İşte bi reflümüz kaldı :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: arada bi yemek borumda bi yanma hissediyorum o kadar

1 Beğeni

Allah şifa versin hastalığın her türlüsü zor Rabbim dermansız dert vermesin kimseye :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiiiiin sana da Allah şifa versin canım :palms_up_together:

1 Beğeni

Evett pazar günü aksam 8de doğum yaptım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hosbuldummmm​:heart:

1 Beğeni

Maşallah hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün

Amin sagolasiniz​:heart:

1 Beğeni

Ay ay ayyy iki günlük taze anne :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:sağlıkla büyütün insallah :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: sizin paylaşımları da yakında sık sık görürüz o zaman :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts: