Bebekleriniz kaçıncı ayda emeklemeye başladi

1 haftada bizimki baya yol kat etti. Guzel bir duygu emeklemesi amaa emekleme olmayinca da cok kasmamamk gerekir kimi bebek emeklemeyi sevmez.

1 Like

He ya aynen diyorum eski anneler nerde acaba diyorum galiba fotolari degstrdiler

1 Like

Olabilir.

5 aylikken surunmeye başlamıştı, 9 aylıkken emekleme pozisyonunda tam anlamiyla gezmeye başladı.

1 Like

Aynen emeklemeye basladi bizimki de 1 haftadir neredeyse emekliyor ama baya zormuş :rofl: her yere geliyor pesimden kapiyi bi aciyorum karsimda :rofl:

1 Like

Ceeee der annesi :joy::joy::joy:

1 Like

Ayy evet ya napcaz böyle, çocuk her yerde her an :person_facepalming:t2::rofl: ne güzel bıraktığım yerde duruyordu şimdi ne buldu da attı ağzına elini nereye sıkıştırdı düştü mü kalktı mı

2 Likes

Hic surunmedi direk koltuga deniyodu yapismayi

1 Like

Bizimkide boyle yapiyor ama sürünerek hizli hizli gidiyor bu sekilde emeklemiyor tam. 6 ay 20 gunluk

1 Like

Ya benim kızım hala emeklememis normal mi 9 ayına girmesine bir hafta var

1 Like

Kimi bebebk emeklemeden yurur

1 Like

Bieimli boyle yapiyor ama sizin dediginiz gibi surunerek gidiyor kollari hep kizardi

9.ayini gecerken emekledi tam bence sen de dusunme hem her cocuk emeklemiyormus belki o da emeklemez

Doktorda öyle söyledi de ne bileyim ayına göre gelişimleri yapamayınca insan endişeleniyor

Benimki dün emeklemeye tam olarak başladı