Biz bayramda 7 aylik oluyiruz 1 haftadir emeklemeye çalışıyor.. anlik cekim
Benim oğlum 8 aylıkken başladı emeklemeye
Bizimki 1 haftadır antrenman yapiyor.
2 hafta sonra iyice emekleyerek yurur diye düşünüyorum.
Maşallah cnm benimmkse 7 aylık olucak bı hafta sonra daha dönmüyor emeklemeye yok doğal olarak bu arada hoşgeldin epeydir yoktun paylaşımlarıni özledim
Birde neler yaptirdin Bizim ki time tame bile yapmıyor ağlıyor bı damak anca duruyo yerde yüz üstü
Hoşbuldum canim.
Benim kizce 2 ,5 aylikken yavas yavaş donmeye basldi. Haraketli bir bebek. Tummy time ben 20 gunlukken yaptirmaya basladim. Benimki de sırt ustu durmayi sevmiyor .Aslinda çok haraketli diye hiç birsey yapmadim. Korkudan erken emeklemesin zamaninda olsun istedim. Simdi oldugu yerde sayidigi halde kucucuk odada tutamiyorum kizi hep koltuklarin altina giriyor. Yuvarlana yuvarlana evin her kosesini geziyir. 70cm sahip cikmak bu kadar zor muydu
Belki senin bebek emeklemeden yürür.
Haha benimki de böyleydi 1-2 hafta içinde çözer biz yeni basladik daha emeklemeye bazen komando gibi sürünüyor bazen emekliyor komik de oluyor
Benim oğlum da emeklemeden yürümeye başladı
Aynen cnm belkide emeklemek zorunda değilmiş bebekler doktorlar diyor ablalarida geç emekledi
Olabilir bak .
Hahhaha deli ya .
Bizimki de 1 haftadir boyle ama 1 haftada baya yol katetti. Simdi tavsan gibi sicramaya çalışıyor.
6 aylikken emekledik
Bide sen hoşgeldin yaa ayikamadim ilk gordugumde . Bussuru yazdık sana gitme bidaha biyere ozledik çok
Maşallah
Ay hoşbuldum canim
bende bir kaç kişiyi ozledim. Hepiniz aklimadasiniz.
İnsan alisinca ozluyo bnimde gozum ariyor ilk geldimde tanistigim anneleri
Ben profileri özlüyorum
Bizimki 9 ay 2 gunluk daha bugun ilk emekleme adımlarıni atti uzun xamandir gitmeye uğraşıyordu ama oturuyordu hep bir turlu yapamadi bugun denedi şükür biraz gidebildi
Neyi anlamadm
Kiz porfildeki fotolar varya insan baktikca gozu alisiyor o resimlere. Resim değişince yabancilasiyor karsimdaki insan