Bebekleriniz ne zaman oturmaya başladı

Kızım 7 ay 7 günlük ama hâlâ desteksiz oturamıyor otura bilmesi için ne yapmam lazım sznkiler ne zaman oturdu

Bizimki de hâlâ destekli otryo 7 aylık

1 Beğeni

7- 7.5 aylık gibi desteksiz oturmaya başladı. Merak etme oturur, herseyi bir an da yapıyorlar zaten.

3 Beğeni

Bizimkide 6 ay 23 gunluk 6 7 saniye oturuyor pat düşüyor cok datli oluyor lar ama var dahaaa sanırım erken

1 Beğeni

Ben 4 aydan itibaren oturtmaya başladım destekli şuanda desteksiz oturuyor 7 aylık oldu kızım bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekler emeklemeye başladı bile benim kızım hala emeklememiş

1 Beğeni

5,5ken desteksiz oturuyordu. Ben bunu tummy time ve 3 ayliktan beri ufak desteklere oturtmaya bağlıyorum

2 Beğeni

7 ay bitince tamamen desteksiz oturmaya başladı.

1 Beğeni

Benimki 8de detseksiz oturdu tam . Odman gönüal 9. Aya kadar vakti var diyordu

1 Beğeni

Asil 6 aylıkken oturmaya başladı.

1 Beğeni

4 aylıkken alıştırdım oturtmaya 5 6 aylikken desteksiz oturmaya başladı bu süreçte dengede durabilsin diye tutmuyorduk kendisi denge de durmayı düşmemeye alıştı

2 Beğeni

Ne madar çabarlarsan çabala çovuk hazır olmayınca olmuyor. Ben hergün düzenli egzersizler yaptırıyodum 4 ayllıkken başladım oturtmaya ama asla desteksiz oturmuyodu 8. Ayda bile sürekli kendi atıyodu emeklemesine rağmen oturamıyordu doktoruna sürekli soruyodum oda zamanı var 9. Ayaa kadar bekle kafana takma demesine rağmen sürekli oturmuyo diye üzülüyordum 8. Ayda bırakdım kendi kendine oturması için de çabalamadım valla sevmiyor demekki dedim. Şuan 9 buçuk aylık kendi kendine oturuyor yatar pozisyondan oturur pozisyona kendi geçiyor. Çok fazla kafaya takma emin ol zamanı velince kendilerini hazır hissedince herşeyi yapıyolar

1 Beğeni