Bebekleriniz ve dişleri

Sevgili anneler

Bebekleriniz kaç aylık ve kaç dişteler şuan?

Benimki biraz yavaş ilk dişi 12de çıktım şimdi 13 aylık 2 dişi var sadece

2 Beğeni

Benim bebeğim bugün 10 aylık oldu 4. Dişini çıkartıyor az önce instagramda bir post gördüm 18 aylık bebek daha iki tane dişi çıkmış çocuk doktoru normal demiş

1 Beğeni

Evet ben de acaba sorun mu var diyorum çok yavaş ilerliyoruz.

Şuan bizimde 4 olması lazımdı maşallah

Bir hafta sonra 12 aylık olacak 4 tane çıktı ikisi de çıktı çıkacak. Çıkar Allah’ın izniyle her çocuğun farklı oluyor demek.benim oğlumun da ilk dişi 10 buçuk aylıkken çıktı

1 Beğeni

Cuma günü 10 aylık olacak daha dişi yok

2 Beğeni

7.ay bittiği hafta 2 dişi birden çıktı art arda.

1 Beğeni

Cuma günü 9 aylık oldu 4 dişi var​:blue_heart:

10 aylık 6 dişi var

1 Beğeni

8,5 aylık 7 dişi var, 8 inci cikmak üzere.

1 Beğeni

7 aylik 2 dişi var :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Oğlum 7 aylık ama diş yok :joy: her huzursuzluğunu dişe bağlasamda henüz gözüken bi durum yok

2 Beğeni

Bi dişsiz bizimkilermiş :grin:

1 Beğeni

Asil bugün 15 aylık oldu 16 tane dişi var. İlk dişi 5 aylıkken çıktı çok aceleci :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Oy maşallah gerçekten aceleciymiş :grin::grin: zorlamadı mı ya atak diş emzirme ek gıda derken

Benim kızım 7 ay 1 haftalık iki tane alt dişi 5 buçuk aylıkken çıktı bu aralar yine huzursuz yine diş çıkarıyor diş etleri beyazlamış alt kısmında

Çok yorulduk gerçekten erken diş çıkarmak bebek için de bizler içinde zor oldu.

5 ay 15 günlüguz bı hafta önce iki dişi birden patladı şuan iksiide çıktı ama çok zor çıktı mahvolduk bide üstüne hastalandı

Bugün 7 aylığız ve hiç dişi yok . Hatta diş belirtisi bile yok . Dişle alakası yok günlerimizin :rofl: zaten dönmeye falan da son 1 aydır başladı :rofl: yavaş gidiyoruz sanırım biraz olsun

Benim kızım da 7 ay 25 günlük bugun ilk defa bir tane dişinin patladığını gördüm alttan bakalim devami da gelir insallah , bir de hasta suan insallah cok zorlanmadan çıkarır dişlerini

Benimde 10 ay 2 günlük bugün bizde de diş yok