Bebeklerinizin Tuhaf Alışkanlıkları

Ayy evet zaten çekmeceden gına geldi ben kapatıyorum o açıyor biden hızlı açıp yüzüne vuracak diye ödüm kopuyor

Ben mesela oturtmak istiyorum o benim kollarımdan küvet alıp ayağa kalkmaya çalışıyor dur kızım diyom cin olmadan adam çarpıyorsun sırayla :joy:

Ay evet öyle olsa kafayı yedim herhalde :grinning_face:

Asil de yerde bulduğu şeyleri ağzına atıyor tehlikeli bir şey olacak diye korkumdan günde iki üç defa falan evi süpürüyor gece de robotu çalıştırıyorum.
Emerken ayağını burnuma kadar kaldırıyor. Uykuya geçerken gün içinde yaptığımız konuştuğumuz şeyleri tekrar ediyor. Mesela yani bir kelime duyduysa ya da yeni bir oyun öğrendiyse onu söylüyor.
Oyuncaklarını koltukların altına atıp almamı istiyor.
Kitaplığımdaki hep aynı kitapları alıp atıyor. O kitapları evde istemiyor galiba
İçeceklerimizin bardaklarına elini sokmak istiyor
Aklıma gelenler bunlar :grinning_face_with_smiling_eyes:
Bu arada 14 aylık

Aynı ya bizim de 7,5 aylık böyleydi 8de bi anda emeklemeye başladı

Ya bu aylarda emerken yaptıkları akrobatik hareketler çok fena deli gibi emiyo bacak havada el başka yerde

Kizim 5,5 aylik gece uyurken en ufak bi seste kafasini kaldirir etrafa bakar sonra tekrar uyur .
Biberonla emerken biberonu birakip ayaklarini emiyor :joy::joy:sonra tekrar Biberonla emiyor . Bunu yeni kesfetti .
kurdele etiket tarzi seyleri emmeyi seviyir . .
Battaniyesini ısriyor.
Ilac verirken ilk once ben agizimi aciyom sonra o aciyor ve oyle ilac veriyom .taklitci :joy:
Gozluklulerden korkuyor .
Beni emerken eli ya yuzumde yada saclarimda olur. Bende onun elini opmeye bayiliyom o kokmus ayaklarini opuyom bu arada gece yatarken agizindan emzik cikinca ciglik atar gibi agliyor emzigi agizina verdigim an ses kesiliyor uyuyor. :joy:ilk dogdugunda altini temizlerken agliyordu simdi tam tersi altini acinca guluyor .hemen sag sola donup iseme huyu vardi halimin 4 bucaginda kizimin cisi var​:joy:altina bez sersemde hava alsin diyene kadar isiyordu. Benim gitmemi bekliyordu ben gidince done done gidiyor haliya isiyordu​:joy: dok. Altini acinca direk iserdi​:joy::joy::joy:yatrken cok tuaf yatiyor . Bn hamileligim boyunca ayaklarimi hep havaya kaldiriyordum koltuklarin ustune koyuyordum bebegimde yatarken oyle ayaklari havada geziyor :joy::joy::joy:

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: aynen ya

Bir de şu var yemeğini yedi karnı doydu ondan sonra tabağı ters çeviriyor. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Gece biz uyumaya giderken,o salonda araba suruyor ve aglayarak uyutuyoryz