Merak ettim bebişlerinizin tuhaf alışkanlıkları var mı?
Benimki mesela
1-Emerken diğer göğsümün ucuyla oynuyor sürekli
2-Ya mesela fırına asılı havludan nefret ediyor onu yere atıp geri gidiyo
3-Suluğundaki suyu dökmeye bayılıyor bazen ser zemine dökünce oradan yalayıp içiyo
Merhaba ilk bebeğimde öyleydi göğüs ucumla oynardı. İlk başlarda oynarken uyuyor diye üstüne düşmemeştim fakat gerçekten alışkanlığa dönüşünce büyüdükçe bırakması zor oldu. Ağlama krizlerine giriyordu sonralarına doğru oynamazsa. Büyüdükçe oynama artık sıkmaya dönüşmüştü. Erkenden oynama alışkanlığını bıraktırmadığım için çok pişman olmuştum
Emerken elini ağzıma sokuyor önceden de üstümü sever gibi okşardı. Priz görünce çırpınıyor heyecandan. Uyurken de illa ellerini birbirine kavuşturur. Dokunma duyusu çok aktif
Ya cidden şuan bizde de öyle o kadar sıkıyo ki acıtıyo elini alınca da kızıyo ağlıyo şimdi siz deyince baktım artık eline başka bişey vericem yapmaması için
13 aylık yeri ıslak görmesin bi de nasıl göz varsa mikro boyuttaki şeyleri bile parmağıyla yakalayıp ağzına atıyor ben de merak ediyorum ne zaman biticek
Ayy vallaha şuan bizimde aynı yerde küçücük bişey görse yakalamaya çalışıyor karınca kovalıyor evde yakalasa ağzına atacak ama tutamıyor birşeyi. 7 buçuk aylık kızım var