Tabiki erken değil, şuan onun için en güzel ve faydalı etkinlik senin sesin, yüzün
onun tam yüzünün karşısında dur ve onun çıkardığı sesleri taklit et, sonra sen sesler çıkar o cevap vermeye taklit etmeye çalışır
bir de tam bu haftalarda piyanolu oyun halısı ile oynamaya başlıyor bebekler, odağı dikkati arttıkça daha çok ilgisini çekiyor.
Evet ayları yakınmış, 14 aylık bizimki de. Teşekkür ederim onu da alıcam inşallah
aylardır var olan oyuncaklardan baya sıkıldı ilgisini çekmiyor zaten.
Çocuk büyütmenin en müthiş yanlarından biri onun dünyayı keşfetmesine şahit olmak ya![]()
![]()
![]()
Ben bol bol egzersiz yaptiriyordum, 20 defa sağa döndürüyordum, 20 sol, bacakları havaya kaldırma, pedal sürme gibi hareket ve kesinlikle karin üstü egzersiz kesin yaptırın ilerde çok faydasini göreceksiniz..Şimdi tutamıyorum kızımı o ayrı konu ama egzersizler sayesinde çabuk döndü vs
Hemde nasıl, çocuk inanılmaz mucizevi bir olay gibi geliyor bana susam tanesinden nerelere…Yeni birşey öğrenince o kadar mutlu oluyorum ki, kendime de hemen pay çıkarıyorum demek ki doğru yoldayım anladı beni ogrendi diyorum, halbuki tamamen çocukta bitiyor
Ama çok hızlı büyüyorlar seneye artık gel diyeceğiz kaçacaklar bizden, yakalayıp opersek kendimizi şanslı hissedecegiz, çocuklarımızla yaşadığımız her anın tadını doya doya çıkarmamız lazım ![]()
Vala ben oyun bahanesiyle evı toplatma oyunu yapıyorum
Ha bıde çamaşırcılık onlar gıyım magzası patronları bende elbısecı onlara yıkanmış elbıselerı getırıyorum onlarda guzel bı sekılde katlıyor dolaplara yerleştiriyor sonra bunlar tezgahta bız bır yere gidersek bu magzaya gelıp elbıse begenıp alıcagız dıorum sonra gidersek berber sankı elbıse magzasına gıtmış gıbı katladıkları elbıselerı para verip satın alıp ordan gıyınıp gezmeye gıdıyoruz yanı oyunlarımız boyle bıraz antetli katili ama alan memnun satan memnun tabı arada oyunda oynuyoruz oyun hamurundan spagetti kurabıye oğlumla itfaiyeci polıscılık falan bıde top oynuyoruz kızım yapboz cok sevıyor bebek fazla oyun oynama altısında degıl onu daha cok salıncağa koyuyoruz bızı ızlıyor
Bizde de aynı bi kutu ıvır zıvır oyuncak var bir kere döküp bakmıyor bile bende o yüzden magly aldım bime gelmişti öyle takip edilebilir . Zaten asla zarar görmüyor ilerde satarız zarar etmeyiz bence. Bişey de dikkatini çekmediğinde öylece dolanıp duruyoruz evde malesef bizde ben bile sıkılıyorum kimsemiz yok
Çok iyi ya
hem oyun oynuyor hem beceri kazanıyorlar
ben de küçükken annem kurumuş çamaşırları verirdi katlar bir de onları sistemli bir şekilde dizerdim, mağazacılık oynardım güya
ben çok keyif alıyordum. Daha okula gitmiyorum birgün komşumuz bize gelince çamaşır katladiğımı görüp şaşırmıştı![]()
Bence ileride de yeni alıp ona dahil edilebilir, büyüdükçe daha kompleks oyunlar kurarlar![]()
Olailir indirimleri takip edelim ![]()
Bak işte ne güzel yapmış annen vala çok ıyı boyle işlerim oluyor onlardanoyun ıstıyor ii oyuna cevırıyorum hem onlarda ıhmal edilmiyor hemde benım işim bıtıyor ![]()
Genelde kitapları sevıyor. Hayvanları gosterıyorum .mutfakta ısım varsa oda yanımda gekır mutfakta ne varsa hepsını yere boşaltır kap çanak aklına ne gelırse. ![]()
Bu ara hıc tutamıyorum. Yaramazlık yapacaksa koşa kosa gidiıyor. Odalarda hep hayvan foto. Var her odaya gırdıgımzde onları gosteroyor . Halkayı sevıyor onla oynuyor.
Benım kızım oyuncaklardan cok cabuk sıkılıyor .![]()
Bı erkek annesi olarak bultak oyunlarini beraber oynuyoruz dahada ne yapım bilemiyorum
Kızlar günaydın
topları ve vurmayı kırmayı seven bebeğiniz varsa size bir oyuncak önermeye geldim
bunu yeni aldık, eve geldiğinden beri sürekli bununla oynuyor. Sabah gözünü açar açmaz başına koştu
ne zaman sıkılır bilmiyorum ama iki gündür çok eğleniyor ![]()
Ay yorumuna denk geldim akıllı kadın seni , hem oyun hem işin gorulsun ![]()
Ben bunun yuvarlak olanını bebeğim çok küçükken almıştım hala sıkılmadan oynuyor, çekici aldım ama sallayınca kendine zarar verebilir korkusuyla
eliyle topa bastırıyor öyle düşürüyor
Ne yapalım oyun oynayacak vaktim pek olmuyor 3 cocukla babalarıyla ek misafılerımle ama arada tabı onlarında oyununu oynuyorum yoksa benımle oynamazlar sonra ![]()
Çok güzel oyun arkadaşısin sen ![]()
![]()
![]()
Dıorsun
teşekkür ederim sende oylesin guzel anne ![]()
Ben o çekicin bizim kafamıza inmesinden bile korkuyorum o derece hırsla vuruyor ama keşke daha önce alsaymışım![]()