17 günlük bebeğim anne sütü ve mama ile birlikte besleniyor 4 5 günde bir kakasını yapıyor yaparken kabız gibi ıkınıyor ama afedersiniz kakası cıvık sizce normal mi
2.5 ayligiz bizde mama anne sutu aliyoruz ayni zamanlarda basladi bizdede kabizlik 2 gunde bi yapiyodu artik 3.4.5 diye artti ve bizdede kati degil civik hoc kabiz gibi degil ama yaparken biraz ikiniyo zorlaniyo anlamadim anne sutude aldigi icin mi acaba boyle. İlk cocugumda sadece mama iciyodu o baya kabiz gibi yapiyodu
Doktora götürdünüz mü bende randevu almıştım ama yapınca kararsız kaldım
Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Goturmedim saglik ocagindaki ebeye sordum mamada kullaniyosun kabizligi normal dedi dedigim gibi ilk cocukdada vardi kabizlik 10 gunu gecerdi bazen doktorda 10 gune kadar normal diyip yolluyodu. Sma kullandim bebelac kullandim suan bebelac gold kullaniyorum hepsindede ayni degisen bisey olmadi siz hangisini kullaniyosunuz
Sma optipro kullanıyordum sma comfort önerdiler onu aldım ama değişen bi şey olmadı bide hipp mama denemeyi düşünüyorum
Bizimde aynı doktor normal dedi
Aynen degisen bisey olmuyo buyudukce kaka yapma gunu uzuyo sadece bizde oyle oldu
Götürdüm doktora bağırsakları düzene girmediği için olabilir dedi probiyotik damla verdi 10 gün takip et yine 4 5 günde bir yaparsa tekrar gelin tiroidleri ve bağırsaklarına bakalım dedi
Verdigi damlanin ismi ne canim bende soruyum bi aile hekimine uygun gorurse baslayim burda damla kullanan cok anne var
Myflor probiyotik damlc
Tesekkur ederim