arkadaşlar 2 aylık bebekte uyurken çorap olmalı mı?
sağlığı için hangisi uygun? bu sıcaklarda özellikle?
ben doğduğundan beri giydiriyordum sıkıntı olur mu
Bnde giydiriyorum gaz oluyomuş üşüyomus
Ben doğru bulmuyorum… hele ki bu sıcakta… kendime yapılmasını istemediğim şeyleri çocuğuma yapmıyorum… bu sicskta ben çorap giyebilir miyim… hayır… çorapla uyuyabilir miyim asla… o zaman bebişte giymesin diyorum… öyle gaz falan da olmuyor… birde cam açık yatıyoruz.
Ben başlarda zıbın giydirdim kış ayındayız diye sonra 1 hafta çorap giydirdim baktım rahat değil bıraktım
Cok bol corap giydiriyorum hattâ düşüyo sürekli cunku kan dolaşımını engeliyo ayaga tm oturunca bu buyukler icindd gecerli bixim icinde yani onun disinda usudugunu gorebiliyorum yazda olsa onlarin bizim gibi kanı yok usurler bsna gore eli ayağı buz gibi her dokundugumda bu yuzden giydiriyorum bide bnm bebegim dahs 1 bucuk aylik ondan olsa gerek bitaz daha büyüsün giydirmeyebilirim
Yaz bebeği olduğu için yatarken en azindan cikarabilirsiniz bebekler ilk zamanalr üşür derler şuan usuyecegininsanmiyorun bide ne yapsakta bebekte illaki gaz oluyor
Ben sonbahar ve kışa doğru doğum yaptığım için giydirdim ama fikrimi sorarsanız yazda doğum yapsaydım ilk günlür patikli alt giydirerdim birkaç gün sonra onuda giydirmezdim.Çorap yerine patikli alt daha iyi
Fidan Bizde de cam sabaha kadar açık kalıyor bende çorpa giyindirmiyorum bide çok nazik oluyor Bana hep bebeyi hastalandiracaksin soyluyorlar artıq biraz uzun kol falan giydir akşama doğru diyolar bizim kızda yatarkən hep üstünü başını acıyor Acaba Hakimi olurlar diye düşünüyorum bazaende düşünüyorum ki Bebeyi eizlərsen korursan Tez tez hastalanir Bəncə
Kontrol ediyorum soğuk oluyor diyorsun… o zaman tabi ki bol bir çorap giydirebilirsin ama uyurken zaten üstünü ortuyorsundur o zaman üşümez merak etme… bence uyurken çorapsız olması çok daha iyi… nacizane fikrim
Nasıl alistirirsan öyle gider düşüncesi var bende… kaynanam eşimi yazın Urfa sıcağında yorganla yatırmış hep… eşim az ince giyinse hemen bir yerleri tutulurdu… daha yeni yeni ince örtüye ince giymeye alıştı
Bn cocugu hep soğuya alistirma kafasindayim kışın hasta olmaz hemen ona inaniyorum yeni dogdugundan beri corap giydirrim bol skmayan ama birde biz dort tarafi açık esintinin cok oldugu yerde yasiyoruz ikinci kat aşırı esiyo evim bebegim kotkuyo esintiden oderece yutuyoda havayi bnde kapatim pencereleri klima 2 derecede açıyorum karsisina koymuyorum cok kararinda ilik bi orantıda ondan dolayi yaza gore deyulde bahara gore giydiriyorum bebeğimi 2 ayimiz olcak artık daha rahat olabilirim çorap konusunda kisin uyurken gece hiç giydormem corap ev sicak olur zaten
Benimki kış bebeğiydi uyurken çorap değil bol patikli al giydirirdim hem sıcak kalırdı hem sıkmazı mesela 2 aylıksa ben 6 aylık giydiriyodum çocuk yüzüyodu içinde
Benim evim de sabahtan akşama kadar güneş görüyor… ailecek eriyoruz buharlasmayalim diye çıplak geziyoruz…
Bende giydiriyordum Ağustos’ta doğum yapmıştım
En iyisi ni yapiyosunuz rahat olsun bebisler skmasin buyuk aldim bnde kiyafetlerini yeni dogdugunda hep kizdilar bana cok buyuk diye ama suana kadar enazindan giydirebiliyorum misal bana hediye gelen bitun kiyafetler yeni dogan oldugu icin hepside kaldi giydirmedim olmadi
Ya havalar bebisler icin cok kotu pişik oluyolar birde
Ben bile pişik oluyorum bu havada