Bebekten Bildirimler

Merhaba kızlar 12 aylık olana kadar tıpkı Mucize Anne’deki gibi bebekten bildirim gelsin mi? Ne dersiniz?

3 Beğeni

Olur,gelsin bence :heart_eyes:

3 Beğeni

Gelmedi hala ve biz önümüzdeki ay 1 yaşımızı dolduruyoru​:zzz: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

:grinning: her yaştan bebeğin sözleri olcak şeyler bulmama lazım zorlanıyorum var mı fikirleriniz :grinning:

İlk bildirim yolda :grinning:

Hadi bakalım​:grinning:

2 Beğeni

:massage_woman:t4:

1 Beğeni

Bildirim yerini bulmuş :grinning:

1 Beğeni

Admin hanım,canım bu defa bildirimde “1 günlüğüne sabahtan,akşama babanı iste” diye yollayabilirmisiniz?

1 Beğeni

Sosyal mesaj seziyorum :grinning:

1 Beğeni

Mesela şu videodaki bebek ağzından yazılmış sözler benim çok hoşuma gitmişti bunlar da eklenebilir ve diğer annelerin de hoşuna gider sadece bi öneri ben ağlamıştım da izleyince :slight_smile:

2 Beğeni

Bildirimler ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum :slight_smile: iyi. kötü, alakasız… olumlu olumsuz yazabilirsiniz. Alınmam merak etmeyin :slight_smile:

1 Beğeni

Bence çok tatlı çok şirinler :heart_eyes::heart_eyes:

Gece uykusuz geçmişti geçen gün, bi bildirim geldi ,anne bu gece seni uyutmayacağım diye, çildırdım neee dedim bildirimi görünce​:rofl::rofl:bu gece de uykusuzlukmu dedim cesura.

2 Beğeni

Anne karnındaki bebek için mesaj üretmek kolay çünkü sabit ve olan biten şey herkeste hemen hemen aynı. Ama bebekte öyle değil hareketliler artık, mesaj üretmek daha zor oluyor. Tüm bebekleri lapsayavçcak şekilde yazmak gerekiyor. Neyse kendime güvenijorum bakalım neler çıkacak :sweat_smile:

2 Beğeni

Süper olurrr

Yaaa şimdi yokmu ve ne zaman gelir @MucizeBebek

Bazen yorgunluktan unutuyorum diye şöyle bir bildirim olursada güzel olur gün içinde.

Mesela: Anne bugün meyveli yoğurtumu yedirmeyi unutma.
Veya meyva püremi gibi .
ben unutuyorum bazen gün içinde

2 Beğeni

Ama yeni doğan bebişler meyve yiyemez ki :face_with_hand_over_mouth: bildirimher yaş grubundan anneye gittiği için genel yazmak zorunda kalıyorum

1 Beğeni

Bunun yerine şu olabilir anneciğim karnım acıktı, hadi karnımı doyuralım ! gibi

1 Beğeni