Bebekten sonra evlilik bi durakladı mı sizde de

El ele hep tutuşurduk . Bebek olunca tutunca utanır gibi oluyorum . Sohbetimiz azaldı 3 yıl oldu evleneli . Baxen bebekten eşime sabrım kalmıyor gereksiz parlıyorum bunun bizi de zedelediğinş fark ettim . Aizde durumlar nasıl

1 Beğeni

Bebek olunca kari koca olmak dışında artık anne baba da olunuyor ve ciddi bir sorumluluk alıyoruz haliyle adapte olmak zaman alir bence… bizde de durum ayni ama bir seylerin zedelendigini dusunmuyorum eskisi kadar birbirimize zaman ayiramiyoruz sadece sürekli bebekle ilgilenmekten.. bebis buyudukce bizler de biraz daha rahatlayinca eskisi gibi olunur diye dusunuyorum

3 Beğeni

Çocuktan fırsat kalsa belki karı kıca olacağız ama hep anne babayız :joy: böyle oldukça da tartış barış oluyor sürekli ama bakalım umarım sağ salim çıkarız bu işten

2 Beğeni

İlk başlarda bende böyle düşünmüştüm hatta lohusalık psikolojisi ile ekstra bı bunalım hali de yaşamadım değil. Eşim dogumuma girmişti. Baya sarsıldı. Bir süre bizden uzak da kaldı. Doğuma ben istedim diye girmişti. Sonra bı baktım elleri titriyor saklamaya çalışıyor falan farkederim diye dedim noldu susuyor falan. Üstüne gidince sonunda patladı hüngür hüngür ağladı. Size birşey olsaydı ben nasıl yasayacaktim. Gördüm öldün sandım falan dedi. Kızım da hemen aglamadı kalbimden beynimden vurulmuş gibi oldum dedi. Ben artık çocuk falan istemiyorum. Bin pişmanım falan dedi. Eller zangir zangir titriyo falan. El titremesi için falan doktora götürdüm. Stres kaynaklı dedi doktor. O sıralar bı duraklama yaşadık bu mevzudan. Sonra çok şükür bu durumu aşınca toparlandık. Sorumluluklar ağır bassa da hala ustume düştüğünü hissediyorum. Özel birşeyler yapmak istiyor ama ben pek istekli olamıyorum. Yoruluyorum enerjisiz hissediyorum. Yine de beraber birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bazen o bazen ben çabalıyorum bir sekilde yürütüyoruz ama eskisinden biraz daha meşakkatli gelmiyor değil. İkimiz de gün için de çok yoruluyoruz.

2 Beğeni

Gayet normal canım, benim bazen kendime bile tahammülüm kalmıyor, aşırı stresten, ev işleri yemek, çocukların huzsuzlukları uykusuzluk falan derken, bence aşırı normal bir durum

Bende öyle hissediyorum birbirimize hiç vaktimiz kalmiyo eskiden böyle yapardı şimdi yapmiyo işte beni sevmiyor artık beni beğenmiyor düşünceleri kafamın içinde dolanıyor eskiden fizigim çok güzeldi ama doğumdan sonra çatladı karnım sezeryan karnı kaldı hala kilolu değilim ama önümde bir göbek var 3 aylık hamile gibi ve cıvık özgüvenim aşırı düştü bebekten dolayı artık eskisi gibi kişisel bakimima da çok vakit ayıramiyorum rahat bi banyo yapsam şükür ediyorum bu yüzden beni beğenmediğini düşünüyorum ama öyle biri asla değil sevdiğini de biliyorum ama işte kafam durmuyo biraz psikolojik rahatsızlıklarim var herhalde :joy::sad_but_relieved_face:

2 Beğeni

Ay içimdekileri söylemişsin resmen bende aynı şeyleri hissediyorum kelimesi kelimesine :rofl: bi yandan aşırı kıskancım, buda üstüne binince ohooo felaket senaryoları kendimi gaza getirme falan…

1 Beğeni

Evet yaa bende öyle kafada kurmalar başkasına mi bakiyo başkalarını mi begeniyo derken akşama asılmış bi surat her lafa ters tepki beni artık sevmiyorsun beni bugün öpmedin beni bugün özlememişsin benim klasik laflarim :joy: sonra da kendi kendime kızarım opmezse opmesin niye söylüyon salak sen de onu öpme felan ay acaba biz hastaneye felan mi yatsak şuan bunları dile getirince normal olmadığımi fark ettim :joy::joy:

4 Beğeni

Hahahah ayyy sorma bencede sorun var bizde :zany_face:
Yasemin sakallıoğlunun bir videosu var kaygı bozukluğu diye, diyo ya " Hayal dünyam öyle felaketlerle dolu ki Allahım nolur aklıma gelenlerin yarısı başıma gelmesin" :rofl::rofl: aynı durum işte

2 Beğeni

Ay ay oyle seyler oluyor lohusaylken baya sarsildim esim de asiri ilgisiz oldu. Sonra bende patladim tabi cinselik icin mi bni seviyon diye​:joy:oda alakasi yok sadece korkuyorum dikislisin bi yerine birdey yaparim diye dedi sonra cok tınlamadim . Valla bebbek uyudukca esimle vakit geciriyom . Bazen o gidiyir bende izin veriyom arkadaslariyla vakit gecirsin diye . Kizima karsi bna karsi yavas yavas ilgisi artii . Ama en cok kozi varrrrr​:joy::joy::joy:dogumhanye ben karsiyim . Erkek dogumhaneye girince pıskoljısi bozuluyormus. Cinselikten uzaklasiyirmus. Ben kendimi dogum hanede camdan yansimami gormustum gercekten kendimden utandim . Ve bende bule sogukluk oldu . Cok kotuydu bide bnm dogumum esim gorse kesin orda birisine patlardi yada kendi cikmak isterdi direk. Benimki vurdulu kırdili bir dogumdu 7 kisi anca zapdetti. Ebelere tekme atmisim guvenlikci bayani faln isirdim . Doktor bacaklarimdan cekiyor ben kedi gibi yatagin ust tarafina turmaniyom zorla normal dogum oldum . Bide suni benim cok yuksekti . Ah ah gülerek anlatiyom ama cok zordu . Benim adam gorse ne olurdu dusunemiyom bile .:joy:

Amiiiiiinnnnnnn :joy:

1 Beğeni

Resimden hala çok gğzelsiniz haha güzeliz :folded_hands::heart: beegenmiyor mu duygusu bende de var çümkü dediğiniz gini kal aşdıramaya bile vaktim olmuyodu benim bugğn sonunda aldırdım saçlar parça purça toplu evde ne bulursam onu giyiyorum. Sezeryan göbeği bende de kaldı onun yanında giyinemez oldum . Herşeyi geçtim bebekten dolayı gergin oluyoruz ikimizde :joy:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: aynı bende yeni kasımı aldım şuan yüzüm gözüm açıldı :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Okuduklarımdan herkesin aynı şeyleri yaşadığını anladım ne yazık ki zor süreçler bizler için ama erkekler yine berberine gidiyor işine gidiyor eski hayatında çoğu şey değişmiyor. Bizim bütün vücut bozuluyor dikişler memeler çatlaklar kilolar zaten bakım makım hak getire allahtan tüm vücut lazer yaptırmıştım kılla uğraşmıyorum kaş bıyık zar zor alıyorum saç sürekli toplu bütün bunlar hiçbir şey çünkü en zoru çocuk bakmak 7/24 onun ihtiyaçlarını gidermek gaz atak diş vs bitmiyor. Evi saldım artık annem gelirse temizliyoruz sadece çamaşır bulaşık a zor vakit ayırıyorum ayy anlatırken yoruldum bütün çile kadınlara verilmiş sanki :roll_eyes: neyse ki kocalarımızın stabil hayatı sürerken biz çocuklarla seneye park bahçe avm demeden gezicez eğlenicez inşallah :heart:

3 Beğeni

Ay amin inşallah. Akşam bi saat beraber oynarken yoruluyorlar sinir bozucu hee tük bizde sonra onlara biley deyince biz suçlu oluyoruz