Bebelac Gold 2 numara

Merhabalar bebeğim 6. Aya giriyor ve mama değiştirmem gerekiyor Bebelac Gold 2 numara kullanan vae mı memnun musunuz?

1 Beğeni

Memnun degilim .ben sma kullaniyorum memnunum bebegimde severek iciyo.bir defa bebelacc gold alsim brbegim severek icmiyo .ve sma gibi tok tutmuyo gaz yapiyo oglumda ishal yapti. Sizde farkli olabilir ama bize gelmedi

1 Beğeni

Kullan ya da kullanma denilemez bence. Güvendiğiniz marka mamaları deneterek karar verin. Biz sadece gece uykusuna gecerken 120 cc mama veriyoruz aptamil kesinlikle icmiyor sma gaz yaptı hipp icerken resmen keyif aliyor cocuk. Hepsinin sindirim sistemi farklı mamaların icerikleri hemen hemen aynı olsa da bebek kendi karar veriyor.

1 Beğeni

Öyle mi teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :pray:

Ya benim bebeğim kolik bir bebekti şimdi Aptamil conformil içiyor ama artık 6 aya girdiği için mama değişikliği yapmam gerekiyor o yüzden gaz yapmayacak bir mama arıyorum Bebelac Gold iyi dediler buraya da bir kullanan anneleri için tanışmak istedim

Biz kullandık hipp ve bebelac goldu cok seviyor. Tadlari da farklı sanirim

1 Beğeni

Teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

İlk üç ay Aptamil kullandık. 4. Ayında Bebelac Gold a geçtik. Memnunuz severek yiyor bir sikayeti de olmadı. Tat olarak ta aptamilden daha yumuşak daha süt tadi var. Ben mamalarin hep tatlarına bakarım :rofl:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :pray:

Bizde kullanıyoruz Bebelac gold ek gıdaya geçince mamayı bırakacam benim kızım 3 ay tek emdi erken meme reddi yaşadık

1 Beğeni

Ek gıdaya tam anlamı ile başlasa mama bende birakicam ama tam anlamı ile baslamadi