Bebişim de gaz sorunu var 🥺

@Zeyy05 Zeynep Aramıza hoş geldin ,bebişin hayırlı olsun :white_heart::hugs:

Ay yüz üstü yatmayı sevmiyor benim kız hemen mızmızlaniyo

Hadi ya kucakta bile mi?

Hoş buldum tek bir yanıt verme hakkım var sanırım sıralı bi şekilde yazanlara cevap veremiyorum ya :face_holding_back_tears:

Normalde oluyor neden sende öyle olmuş @MucizeBebek bakarmısın :white_heart:

1 Beğeni

Hayır bir sınırlama yok aslında. Yeni kullanıcılara sistem otomatik bir sınır koyuyor olabilir, seviyeni yükselttim

Bebek yağı da öneririm çok faydasını gördüm ben

Arkadaslarin soyledigi disinda bebegide kendinide normaldede sicak tut en onemli bebeklerin ayaklari sicak tut ve bazen naparsan yap bebekte oluyo gaz meme emerken bile hava yutuyolar aglarken olsun onlara dikat et her emfirmeden sonra gazini cikart ayak masaji yap cok iyi geliyo bisiklet egzersizleri gibi

Birde kabiz oldugunu altan gazini cikaramadigini dusundugum zaman karnina zeytinyagi ile masaj yapiyorum ve altini acip yeni bez baglarken birazda altina suruyorum rahat cikariyo ozamsn ise yariyo

Bebegim 2 bucuk aylik hic damla kulanmiyorum bikere denedim bigaia damla iyi gelmedi sanirim bebegim dahada huzursuz oldu biraktim kulannayi yediklerime dikat ediyorum kimyon iciyorum hic sikinti olmuyo cok sukur

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

Her banyodan sonra vücudunu kurulamadan bebek yağı ile masaj yapıyorum

Her yemeğimde kimyon var ya limonda işe yariyomus diye duydum

Canim bizim oğlanda da öyle doktor günde 4 kez 10 ar damla ver dedi. Bir de hangi saatte verdiysen o saatte vermeye çalış düzenli dedi.

Canim bi de eşim esogis diye bitkisel bi damla aldı. Doktorumuz içeriği sıkıntılı degil kullanin dedi o da rahatlatti sanirim

Yaaa ona da bı bakarım kuzum teşekkür ederim

Yeni dogum yaptiysan anne sutune zarari var derler ama limonun azaltiyomus ve kirkli kadina iyi gelmez der bizimkiler ayni zansnda eksili acili yemrkkerde

Ben her sancısı geldiğinde yaptım canım aşırı rahatlattı yağ aüüp masaj yapmak çok faydalı . Ben 4 tame damla denedim ama her sabah iki saat resmen heegün kuru kuruya ıkınırdı bebeğim ne yapsam gaz çıkmazdı sabah . Diğer saatlerde de zorluk çektim ama sabah mesela çıkmazdı. Ne yaparsan yap biraz maleaef üzwcwk bebiş seni dua et hemen düzelsin inşallah :pray: 2. Ayın sonunda bi anda bitti bizim dünya varmışşş . Kendiai pırt pırt yapıyor . Sancıları geldiğinde kafaya takmamaya çalışım kucagına alıp sakinleşirmeye çalışın si çöküp kalkma kıcagındayken o da rahatlatıyor bebeği

Yaa ay ne deneyeceğimi şaşırdım

Onları da deneyeyim kuzum çok sağ ol