Selam hanımlar mucizeanneden tanıdığınız üzere Zeyno ben Gökçemin gaz sorunu var sab simplex önerdi doktorumuz kullandık ama düzenli ve devamlı mi kullanmam lazım işe yaraması için kullanan var mıdır masaj vs 2 saat nerdeyse yaptık babasıyla yok ıkınıyor ağlıyor sürekli önerilere açığım üzülüyorum kızımın sancı çekmesine
Bende kullanıyorum o damladan düzenli her gün veriyorum küçük ağız bezini ütüleyip karnına ve iki bacak arasına koyyorum çok iyi geliyor sıcak bezin içinde kalan bezi kaka yaptıgında atyorum ama sadece çiş yaptıysa yıkayıp kullanıyorum ve gaz sorunu aradan kalktı çok şükür düzenli yaptım ben
Ay ciddi misin işe yaradı mı peki neyden oluyomus gaz ben yemeğime bile dikkat ediyorum
Hayrli olsun Zeynepcim Allah mübarek etsin sabah aksam 5er damla kullanıyorum bn beklenmeden once ver sonra emzir utu ile bi zıbıni ısıt karnına bırak iki defa uygula üçüncü de karnının üzerine birak bebegin ve senjn ayaginda muhakak corap olsun kimyon kaynatip ic biseycik klmaz inşallah
Ay kuzummm çok sağ ol hemen yarın deniycem bugün çocuğum attı kötülükleri de rahatladı şükür gece de inşallah güzel geçer
İnşallah birde gobek alti sıcak suda iyi geliyo hatta o çözüyor birebir cok iyi
Bende işe yaradı valla düzenli yapyorum
Banyodan sonra zaten çok rahat uyuyor yavrum benim rahatliyo
Kovayi su doldur icinde kac dakika bkle rahatlar ama emzirmeden sonra ust gazin çıktığından emin ol ust gaz çıkaramasan maalesef bağırsaklarında sıkışıp altı gaz oluyo o yüzden zorlanıyordur
Tamam çiçeğim deniycem çok sağ ol
Aaaa kız 2 gündür zor veriyo üst gaz bende kusmasın diye yan yatiriyodum aaa o yapiyodu demek kiiiii
Ben nerdeyse gaz ilanlarının hepsini kullandim en etkili olan nurse oldu. Onu kullandigim da eskisi gibi cok gaz problemi olmuyor. Gunde 10 damls frlan kullaniyorum. Onu deneyebilirsin canım
Yaa tamam kuzum bende günlük kullanıma geçicem eğer olmazsa onu alırım
Aynn olabilir ama yan yatırmaktan ziyade kafasını yana cevirsen daha iyi olur
Biz probiyotikli bigaia damla kullaniyoruz su an baya bi faydasini goruyoruz ama gaz sorunu ile alakali bence kesin cozum zaman. Kiraz cekirdekli bel kemeri, havlu ile sicak uygulama, aci elma yagi ile surekli karna masaj, nurse harveys damla vs. pek cok seyi denedim ama 4-6. haftalarinda hicbiri dogru duzgun fayda etmedi. Maalesef geceleri o surekli ikinip uyurdu ben de yaninda bi gozum acik sabahlardim. Nihayetinde geciyor, elimizden geleni yapip biraz sabirli olmak lazim. Ve gaz sancilarinin en buyuk ilaci da kesinlikle kucak. Bebeginizin bacaklarini karnina dogru cekip omzunuza dogru yatirin, o sekilde hafif hafif asagi yukari bedeninizle bebeginizi sallayarak dolasin ve mumkunse kucaginizda uyutun, vucudunuzun sicakligi ve anne karni pozisyonu gaz sorununa iyi gelecektir.
Aynen o şekilde yapıyorum göğsüme sırt üstü yatırıp bacaklarını karnına çekip aynı zamanda bi sağ bi sola bedenimi sallıyorum
Bende o damlayi kullaniyorum ama oglum cok agliyor gazi var acaba bize gelmedi mi diye dusunuyorum
Yuz ustu olacak sekilde de deneyin o sekilde de karnina baski oluyor iyi gelebilir
Ya acikcasi su an zaten biz 86 gunluk olduk, gaz problemimizin azalmasi gerekiyor normal olarak, bigaia kullaninca bi ufak yardimi oluyor ama yine de geceleri zaman zaman gaz sebebiyle uyandigi oluyor. Yani %100 cozum diye bir sey yok. Bi de her bebege her urun iyi gelmeyebiliyor, mesela nurse harveys bizde hicbi olumlu etki yaratmamisken kullanip da memnun kalan cok kisi var.
Nurse harvey’s dene bir tane de canım ben bir tek ona fayda gördüm ne metsil ne de dan simplex fayda etmedi