Bebişinin kulağı kepçe olan varmı

1. Aylık olduk kepçe olan varmı düzelir mi . Sapka giydirmedim diye oldu diyorlar ama

Tam tersi ben şapka giydirdim diye oldu. Doğduğunda hiç bişey yoktu şapkanın içinde katlandı kulanığı incecik et parçası zaten öyle öyle ne kadar dikkat etsemde şapkadan dolayı oldu. Valla ben bantlıyorum kulaklarını ilerde bana kızacağına şimdi millet şaf yapıyor olurmu öyle şey diyor banlatama vs hiç dinlemiyorum faydası şuan gözle görülür yok ama en azından ilerlemiyor ve uzun süreli yapman gerekiyor bende sürekli yapamıyorum kayınvalidem ve eşim çok karşı. Ama annem anlatır abimin kulaklarını öyle düzeltmiş tavsiyemdir bantlayabilirsin

Bnm bebegimin sanirim

Oğlumun kulakları doğduğunda çok güzeldi ne olduysa 5 aydan sonra kıvrılmaya başladı şuan 7 aylık olduk bı haftadır şapka takıyorum düzelirmi bu saatten sonra bilmiyorum

Ben bantlamayı doğru bulmuyorum ama bantlıyorsanda en azından hava alabilen bantlardan kullan

Doktoru bile yapabilirsin diye söyledi tabiki bantlayıp bir hafta bırakmıyosun her gün nemledirio ona özel banlar var onlardan kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar

Benimki 7 ylık hafif kepçe . Düzelceğini sanmıyotum yatma şeklinede çok dikkat ettim. Kulağı büzülmesin die ama oldu yinefr. Eşimde bende diğer oğlumda kepçe drğiliz nie oldu bilmem. Ama olsun napalım saçı uzayınca kapanır

İyi o zaman normal bant yapıştıranlarda varmış o yüzden söylemek istedim

Ben şapka kullanmadığım için olmadı sanırım çünkü şapka kulaklarını kepcelestiriyordu

Yani elden bişey gelmiyor sanırım artık

Elden bişey gelmiyor yani

Yani aşırı kepçede değil ama düzde değil uğraşmadım bunun için. Yani düzelsin die. Kepçe olmasın die yatırırken ve şapka takarken kulaklarını düzelttim hep. Ama birazcık oldu . Takmıyorum

Benimde oğlumda da var hafiften , e bebekten kepçe kulak bandı aldım ama pek işe yaramadı valla nasıl düzelecek hiç bilmiyorum