Kızlar bebişleriniz uyurken napıyorsunuz misal bnm ki birazdan uyanacak büyük ihtimalle ama o uyurken. Çok yorgun olmama rağmen uyumak istemiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum sevdiğim bi şeyi açıp izlemek istiyorum dondurma eşliğinde şu an geç oldu ama anın tadını çıkarmak istiyorum bi yandan da uyumam lazım ama kendime vakit ayırmak çok zor o anı yakalayınca bilmiyorum yanliş mı yapıyorum acaba siz neler yapıyorsunz bebişler uyurken ev işi yemek vs dşnda onlar zaten cepte olmazsa olmaz
Gunduz bir uyku yapıyor oda bazen 1 saat bazen 30 dk . Bu süreçte koltuğa uzanıp ayaklarımı havaya kaldırıp telefonda geziniyorum.![]()
![]()
Benim için gece uykusu önemli. .Genelde 9 da uyuyordu kizim bu 2 haftadir gece 11 yada 12 uyuyor. O uyuyunca genelde .
Odaları topla ,kişisel bakım, gunluk tut ,mutfağı temizle , birseyler iç ,frekans dinle ,YouTube den birseyler dinle. 1000 zikir cek .arada bir meditasyon yap 2 dk yapiyom genelde. He bide 3 sayfa bile olsun kitap oku. . Boyle geciyir. Tabi yorgun olursam .offfff. kapatma düğmeye basmak yeterli![]()
Valla çok uzun bir uyku olmadığını bilsem de acaba yemek mi yesem banyo mu yapsam yoksa evin bir işini mi yapsam diye düşünürken çocuğum geri uyanıyor
genelde dinlenmeyi seçiyorum ama yorgun olunca malesef sinirler çabuk bozuluyor ve bu da çocuğa yansıyor haliyle
Önceden hemen uyurdum ama artık “intikam uykusuzluğu”… Ne yapacağımı şaşırıyorum. Film izlerken uyuyakaliyorum sonra ağlamasına uyanıyorum koş koş koş ![]()
Bazen oyuncaklar falan cok dağınık oluyor ya da yemek temizlik yapmam gerekiyor onları yapıyorum eğer çok yorgun olursam hiç bir şey yapmayıp uzanıyorum. Bazen komşumu çağırıp kahve sohbeti yapıyoruz. Bazen kendime zaman ayırıyorum bakım kitap egzersizle zaman geçiriyorum. Bazı günler eşimin istirahat günü oluyor nöbet çıkışlı oluyor onunla zaman geçiriyoruz. Kışın örgü örüyorum ama yazın örgü keyifli olmuyor.
Tabi bu saydıklarım en fazla iki saatlik bir süre ![]()
Ben direk kahve ve ınstagramda dolanıyorum ![]()
Bazen uyuyorum kizimla uada tw filan izliyorum
Son 2 haftadır filan ben de gece kızımı uyutunca ya ev işi yapıyorum ya çay içip bişeyler izliyorum, ya da elimde dikiş yapıyorum kendime vakit ayırıyorum. Uyumak istemiyorum hiç, bi de ben gece insanıyımdır üniversitede de hep geceleri ders çalışırdım çizim yapardım gece daha üretken ve aktif olurdum hala öyleyim. Ama sabah da kızım erken uyanırsa çok zor oluyor ![]()