Bebişleri buluşturma fikri🥰

Senin konu açmanı bekliyormuşuz baksana vesile oldun ne güzel :star_struck: Keşke hepimiz yakın olabilsek :neutral_face: Sen kendine ararken biz bulduk :grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

:grinning_face::grinning_face::grinning_face: evet yaa çokta güzel oldu inşallah daim olur :slightly_smiling_face: buluşunca burayada yazin foto vs de atın merak ederiz :upside_down_face::upside_down_face:

İnşallah :star_struck: buluşalım atarız tabi :grinning_face:

Bu arada tekrar oyun atölyesiyle konuştun mu ben konuşmadım konuşmam gerekiyor mu

Ben bugün mesaj yazdığımda belirttim 4 kişi olduğumuzu ve haftaya pazar görüşürüz dedim konuşmanın en sonunda da :relieved_face: bi netleşsin yarın yazarım yine

Valla iyi ki açmışsın konuyu​:blush::two_hearts:

1 Beğeni

Tamamdır haber bekliyorum :star_struck:

1 Beğeni

Ic sesim boyle diyor tam da :joy::joy::joy::joy:

Beni de götürün beni deeeeee​:joy::joy::joy::joy::joy::joy::see_no_evil_monkey:

Gerçekten çok iyi oldu yaa iyi ki açmışsınız konuyu :face_with_hand_over_mouth: hem bize hem bebeklerimize arkadaş bulduk :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet yaaa​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: siz nerde oturuyorsunuz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sizin buluşacağınız varmış zaten bende aracı oldum gibi oldu :rofl::rofl::rofl: bir tane bile kanki bulamadık kendimize :smiley::smiley::smiley::smiley:

1 Beğeni

Biz cooook uzaktayız.

ÇORUM😅

Bende corumluyum ama ankarada yasıyorum

Valla bnm ki kesinlkle olmaz dedi önce bakarız saati 250 tl dedim normalde veremeyeceği bir para değil ama ücretli olunca reddetti ben vercem dedim onu da kabul etmedi ne dediysem off yaa ne zaman bişeye heveslensem kurdağmda kalıyor ztn ben gelemiyorum maalesef :disappointed_face::disappointed_face::disappointed_face::disappointed_face:

Aa tüh ya :pensive_face: ben ümitlenmiştim

Aaa bende amasyalıyım :grinning_face: ama istanbul da yaşıyorum :blush:

1 Beğeni

Hiç evet deme ihtimali yok mu

Hadı ya üzüldüm. Keşke gelebilseydin :neutral_face:

Bnde ama yok maalesef izin vermedi

Eşim hayır derse bi daha tillahı gelse evet dedirtmeyen tipten bişeye olmaz derse o iş kesinlikle olmayacak onun için öyle direkt kesti hayır dedi uzatma dedi o yüzden ben gelemiyorum maalesef