Bebişleri buluşturma fikri🥰

Valla iyi ki açmışsın konuyu​:blush::two_hearts:

Tamamdır haber bekliyorum :star_struck:

Gerçekten çok iyi oldu yaa iyi ki açmışsınız konuyu :face_with_hand_over_mouth: hem bize hem bebeklerimize arkadaş bulduk :smiling_face_with_three_hearts:

Evet yaaa​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: siz nerde oturuyorsunuz :slightly_smiling_face:

Sizin buluşacağınız varmış zaten bende aracı oldum gibi oldu :rofl::rofl::rofl: bir tane bile kanki bulamadık kendimize :smiley::smiley::smiley::smiley:

Bende corumluyum ama ankarada yasıyorum

Valla bnm ki kesinlkle olmaz dedi önce bakarız saati 250 tl dedim normalde veremeyeceği bir para değil ama ücretli olunca reddetti ben vercem dedim onu da kabul etmedi ne dediysem off yaa ne zaman bişeye heveslensem kurdağmda kalıyor ztn ben gelemiyorum maalesef :disappointed_face::disappointed_face::disappointed_face::disappointed_face:

Aa tüh ya :pensive_face: ben ümitlenmiştim

Aaa bende amasyalıyım :grinning_face: ama istanbul da yaşıyorum :blush:

Hiç evet deme ihtimali yok mu

Hadı ya üzüldüm. Keşke gelebilseydin :neutral_face:

Bnde ama yok maalesef izin vermedi

Eşim hayır derse bi daha tillahı gelse evet dedirtmeyen tipten bişeye olmaz derse o iş kesinlikle olmayacak onun için öyle direkt kesti hayır dedi uzatma dedi o yüzden ben gelemiyorum maalesef

Kşke ama inat biri ikna edemem bende çok istemştm de ne diyim hayırlsı

Ya benim için hiç farketmiyor ama ormanlık alan ben çok tercih etmiyorum kene böcek vs. ama arkadaşlar için uygunsa ona da tamamım ben fakat düşününce öyle bi yerde çocuklar bebek arabasından başka bi yerde duramazlar yine de fikirlere açığım tabii ki​:smiling_face:

Evet güzel fikir ama parka gitsek çocuk peşinde koşturmaktan birsey anlayamayız gibime geliyor. Çünkü benim oğlan çok hareketli. Hemde dediğin gibi kene durumu falan var

Ben eşimle geleceğim ya o da senle gelirdi ikisi dururlardı. Öyle söylesen kabul etmez mi ?

Evet biliyorum neresinden çorumun :slightly_smiling_face: hatta bizim köyümüz çoruma 40 dk falan :sweat_smile:

Maalesef uygulamadan bahsetsem hiç hiç kabul etmez

Ben de düşünmüştüm de zaten eşine uygulamadan bahsetmemek için oyun grubu daha mantıklı gelmişti en başta, o yüzden öyle bi karar vermiştik. Dışarda buluşacak olursak uygulamadan bahsetmesi de gerekecekti. Bu şekilde de kabul etmedi gerçi. Keşke bir yolunu bulabilsek ben de bilemedim. Ben de her şeye tamamım farketmez benim için ama oyun grubu mantıklı gerçekten, çocukların ilgisini çekecek çok şey var orada.