Bebişleri buluşturma fikri🥰

Evet belki benim eşim de gelebilir, beni bırakma ihtimali var ama kesin değil.

Hadı ya :neutral_face: nasip olmadı

Evet gayet güzel olurdu öyle de :smiling_face_with_three_hearts:

Mardin’de olan yok mu

Giresun yokmu Ordu da olur :face_with_hand_over_mouth:

Ben mardıne yakınım savura yakın aslında orda gorev yapıoruz ama bızım yer meşakkatli bır yer dag dagla bulusur ben burda kimseyle bulusamam

Küçükçekmece’den kimse yok galiba​:face_holding_back_tears:

Bagcilardanda kimse yok

Ben Kızıltepe de oturuyorum. Evet uzak biraz.

Eyüpsultan ve gaziosmanpaşa ses ver kimse yokmuuu​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Belki yakınımızda bir kanki buluruz aktifleştirelim postu​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Biz bulduk ama görüşemedik :smiling_face_with_tear:

Aaa neden :blush:

Ya hasta olduk ya şehir dışında yada başka sebeplerden ama o gün gelecek inanıyorum :see_no_evil_monkey::smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah hem daha büyümüş oldular :star_struck::star_struck::star_struck: anadolu yakasında bulusucaktiniz sanırım dimi

Malesef tam buluşacağımız günün öncesi ben hasta oldum bulaştırma riskini göze alamadım iptal ettik :pleading_face: Büşranın da eşi hastaydı aynı gün, o yüzden o da gidemedi. Didem yalnız gitti oyun atölyesine. Yeniden ayarlamaya çalışıyoruz aslında hala :joy: başka yere de baktık hatta ama herkese aşağı yukarı aynı uzaklıkta olan bir yer bulup gidemedik.

Artık havalar ısınınca sahil, park falan bir yerlerde buluşuruz hem biraz daha büyümüş olurlar :smiley:

Benim olduğum ilin hangi ilçesinde olursa olsun çıkıp gelirdim valla arkadaş arıyoruz bizde :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: Bitliste kimse var mı

Bursa var mı ?

Evet ya öyle bir şey de yapabiliriz çok güzel olur :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: