Kşke ama inat biri ikna edemem bende çok istemştm de ne diyim hayırlsı
Birsey diycem neden boyle bir yeri seçiyorsunuz ki . Hepinizin geleceği ortak bir yer de olabilir mesla park .piknik yerleri ağaçlı alanlar vs. . Herkes gelirken evinden birsey getirse . Hem çocuklarınız da vakit geçirir.
Biz birsey olunca öyle yapıyoruz. .herkes evinden birsey getiriyor. Eve giderken bile oyle ayarlasiyiruz sen şunu yap ben bunu yapayim diye. Sonrabuluşuyoruz.. 1 saatlik mesfa varsa kurabiye veya para katistirip soguk içecekler alınabilir. Park alanları cok cok mantikli olur.
Bize 2 saatlik yol
belki daha da az olabilir
Ya benim için hiç farketmiyor ama ormanlık alan ben çok tercih etmiyorum kene böcek vs. ama arkadaşlar için uygunsa ona da tamamım ben fakat düşününce öyle bi yerde çocuklar bebek arabasından başka bi yerde duramazlar yine de fikirlere açığım tabii ki![]()
Evet güzel fikir ama parka gitsek çocuk peşinde koşturmaktan birsey anlayamayız gibime geliyor. Çünkü benim oğlan çok hareketli. Hemde dediğin gibi kene durumu falan var
Ben eşimle geleceğim ya o da senle gelirdi ikisi dururlardı. Öyle söylesen kabul etmez mi ?
Evet biliyorum neresinden çorumun
hatta bizim köyümüz çoruma 40 dk falan ![]()
Maalesef uygulamadan bahsetsem hiç hiç kabul etmez
Ben de düşünmüştüm de zaten eşine uygulamadan bahsetmemek için oyun grubu daha mantıklı gelmişti en başta, o yüzden öyle bi karar vermiştik. Dışarda buluşacak olursak uygulamadan bahsetmesi de gerekecekti. Bu şekilde de kabul etmedi gerçi. Keşke bir yolunu bulabilsek ben de bilemedim. Ben de her şeye tamamım farketmez benim için ama oyun grubu mantıklı gerçekten, çocukların ilgisini çekecek çok şey var orada.
Evet belki benim eşim de gelebilir, beni bırakma ihtimali var ama kesin değil.
Hadı ya
nasip olmadı
Ben ilcedeyim .
Evet orası cok mantikli sadece ben ornk verdim .orasi olmasa diye . Bebekleriniz büyük olsa Ahl vs yerlerde olabilir oyun alanları var orda vakit geçirilir.
Evet gayet güzel olurdu öyle de ![]()
Mardin’de olan yok mu
Giresun yokmu Ordu da olur ![]()
Ben mardıne yakınım savura yakın aslında orda gorev yapıoruz ama bızım yer meşakkatli bır yer dag dagla bulusur ben burda kimseyle bulusamam
Küçükçekmece’den kimse yok galiba![]()
Bagcilardanda kimse yok
Ben Kızıltepe de oturuyorum. Evet uzak biraz.