Bebişleri buluşturma fikri🥰

Eyüpsultan ve gaziosmanpaşa ses ver kimse yokmuuu​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Belki yakınımızda bir kanki buluruz aktifleştirelim postu​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Biz bulduk ama görüşemedik :smiling_face_with_tear:

Aaa neden :blush:

Ya hasta olduk ya şehir dışında yada başka sebeplerden ama o gün gelecek inanıyorum :see_no_evil_monkey::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah hem daha büyümüş oldular :star_struck::star_struck::star_struck: anadolu yakasında bulusucaktiniz sanırım dimi

Evet ben kasabasındayım 45 dkka mesafe var ama abimler orda yaşiyor 15 tatilde eşim anlayiş gösterirse abimlerde 3gunlugune felan kalmayı düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar buluştunuz mu ya bişey dmeemişsiniz merak ettim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Malesef tam buluşacağımız günün öncesi ben hasta oldum bulaştırma riskini göze alamadım iptal ettik :pleading_face: Büşranın da eşi hastaydı aynı gün, o yüzden o da gidemedi. Didem yalnız gitti oyun atölyesine. Yeniden ayarlamaya çalışıyoruz aslında hala :joy: başka yere de baktık hatta ama herkese aşağı yukarı aynı uzaklıkta olan bir yer bulup gidemedik.

1 Beğeni

Artık havalar ısınınca sahil, park falan bir yerlerde buluşuruz hem biraz daha büyümüş olurlar :smiley:

2 Beğeni

Kötü olmuş :smiling_face: buluşun da fotoğraf atın ya Bursadan çıkıp ben gelecem neredeyse istanbula buluşun artık​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Benim olduğum ilin hangi ilçesinde olursa olsun çıkıp gelirdim valla arkadaş arıyoruz bizde :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: Bitliste kimse var mı

Bursa var mı ?

1 Beğeni

Evet ya öyle bir şey de yapabiliriz çok güzel olur :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Aa bekleriiz Bursa çok uzak değil :face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

İstanbul’da kardeşimde var orda görev yapıyor

Benle aynı şehirde bir @Nurr var. Ben ılce o merkez. Ya kafa yapımız uyar mı hiç bilmiyorum :sweat_smile:

@Hüveydaa bunun yanına gideceğim oda ben gıbı catlak​:sweat_smile::joy:iki çatlak çay demler içerik​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Evet :smiling_face_with_three_hearts: tabi ben 2 kişi gelecekken 3 geleceğim bu defa :smiley:

1 Beğeni

Bursa var ama benim kızım daha 6 bucuk aylık :face_holding_back_tears: ve bu aralar çok yaramazız ama bende çok istiyorum anneler buluşsun :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

Ay eveeet :heart_eyes::heart_eyes: doğum tarihin belli mi