Bebişleri buluşturma fikri🥰

Corumluyum

Ankaralı bir bacim var onunla buluscam kafaya koydum ..ölmeden doğa ‘nin totosunu ısıracm​:joy:sonra öpe öpe aglatcam​:zany_face::hear_no_evil_monkey:

Kizmla oynatacagim onu @Hüveydaa :two_hearts:

1 Beğeni

İstanbul bagcilardayim

Maalesef özellikle Ahlat tarafı çok fazla gelişim gösterilmedi ve bakımsız . Keşke bizim buradaki yetkililer birşey yapsaydı umarım çok iyi gelir memleketimiz size bebiginize ilerleyen günlerde memnun kalirsiniz

2 Beğeni

Ahhh habişim sen merak etme biz gorusecez bacim geç olsun guc olmasin illa olacak eminim :face_blowing_a_kiss::smiling_face: teyzesi kimseye issirtmiyorum bak sana serbest. Bende bircemi issiracam ama :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth::purple_heart::purple_heart:

2 Beğeni

Merhaba Amasya neresi eşim amasyali ben samsun çarsamba

OLURolur ısır . Bende ümitliyim kendime bu azim.olduktan sonra gorcem sizi​:rofl:

Aaa öylemi :grinning_face: eşim doğma büyüme suluova ben göynücek :heart_eyes:

Aaa bir tık yakınmışız​:smiley:

Bende avcılardayım benimki henüz sekiz aylık çok oynayamıyor tabi hala herşeyi ağıza götürme evresinde :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 Beğeni

Samsun / Tekkeköy den selamlar

1 Beğeni

Ahlatlı mısınız ? İnşallah burda olmaktan memnuniyet duyarız daha sonra :folded_hands:t2:

Biz de Pendik’teyiz :smiling_face_with_three_hearts: ailem kardeşlerim uzakta. Keşke yakın olsalar da sık sık görüşebilsek ama olmuyor maalesef.

2 Beğeni

Aslnda çok güzel olur du ama eşim hayatta izin vermez yoksa szle de @Şeyma.A , @Bus55 , @Didem Le yakınmşz Sancaktepe’de oturuyorum ümraniye ile aramda bi sokak var djdjjdjd çok güzel olurdu ama eşime böyle bir şey var desem Allah bilir ne der bırakmaz hiçbir şklde

2 Beğeni

Herkes anadolu yakasında :grinning_face_with_smiling_eyes:bulamadık kendi semtimizde bir kanki :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Asil Pars bu duruma üzüldü:smiling_face_with_tear::smiley:

2 Beğeni

Merhaba biz de istanbul Pendik Kurtköy deyiz :heart_eyes: buralarda olanlar var mıdır

Ya açıkçası eşlerimiz sorun çıkarabilir yada biz hiç tanımadığımız için bi tereddüt edebiliriz ama Sancaktepe de bi oyun atölyesi var hepimize de yakın isterseniz orada görüşebiliriz​:heart_eyes:

Nerede adres bilgi verirsenz bi eşimle konuşurum

https://www.instagram.com/limonoyunatolyesi?igsh=aHExZmoxOW50emZw burası bi konuşun sizde ben konuştum da hemen :face_with_hand_over_mouth:

Bizden 15 dk uzaklıktaymş ama bnm kızım daha yeni 11 aylık olacak yaşını doldursun bi eşimle konuşurum inşallah izin verir