Corumluyum
Ankaralı bir bacim var onunla buluscam kafaya koydum ..ölmeden doğa ‘nin totosunu ısıracm
sonra öpe öpe aglatcam![]()
![]()
Kizmla oynatacagim onu @Hüveydaa ![]()
Corumluyum
Ankaralı bir bacim var onunla buluscam kafaya koydum ..ölmeden doğa ‘nin totosunu ısıracm
sonra öpe öpe aglatcam![]()
![]()
Kizmla oynatacagim onu @Hüveydaa ![]()
İstanbul bagcilardayim
Maalesef özellikle Ahlat tarafı çok fazla gelişim gösterilmedi ve bakımsız . Keşke bizim buradaki yetkililer birşey yapsaydı umarım çok iyi gelir memleketimiz size bebiginize ilerleyen günlerde memnun kalirsiniz
Ahhh habişim sen merak etme biz gorusecez bacim geç olsun guc olmasin illa olacak eminim ![]()
teyzesi kimseye issirtmiyorum bak sana serbest. Bende bircemi issiracam ama ![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba Amasya neresi eşim amasyali ben samsun çarsamba
OLURolur ısır . Bende ümitliyim kendime bu azim.olduktan sonra gorcem sizi![]()
Aaa öylemi
eşim doğma büyüme suluova ben göynücek ![]()
Aaa bir tık yakınmışız![]()
Bende avcılardayım benimki henüz sekiz aylık çok oynayamıyor tabi hala herşeyi ağıza götürme evresinde ![]()
![]()
Samsun / Tekkeköy den selamlar
Ahlatlı mısınız ? İnşallah burda olmaktan memnuniyet duyarız daha sonra ![]()
Biz de Pendik’teyiz
ailem kardeşlerim uzakta. Keşke yakın olsalar da sık sık görüşebilsek ama olmuyor maalesef.
Aslnda çok güzel olur du ama eşim hayatta izin vermez yoksa szle de @Şeyma.A , @Bus55 , @Didem Le yakınmşz Sancaktepe’de oturuyorum ümraniye ile aramda bi sokak var djdjjdjd çok güzel olurdu ama eşime böyle bir şey var desem Allah bilir ne der bırakmaz hiçbir şklde
Herkes anadolu yakasında
bulamadık kendi semtimizde bir kanki ![]()
![]()
Merhaba biz de istanbul Pendik Kurtköy deyiz
buralarda olanlar var mıdır
Ya açıkçası eşlerimiz sorun çıkarabilir yada biz hiç tanımadığımız için bi tereddüt edebiliriz ama Sancaktepe de bi oyun atölyesi var hepimize de yakın isterseniz orada görüşebiliriz![]()
Nerede adres bilgi verirsenz bi eşimle konuşurum
https://www.instagram.com/limonoyunatolyesi?igsh=aHExZmoxOW50emZw burası bi konuşun sizde ben konuştum da hemen ![]()
Bizden 15 dk uzaklıktaymş ama bnm kızım daha yeni 11 aylık olacak yaşını doldursun bi eşimle konuşurum inşallah izin verir